Verkkovalmennukset Elisalla


HUIPPUVALMENTAJAT KÄYTÖSSÄSI – JOUSTAVASTI NETISSÄ

Hei elisalainen! Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada Academy of Brainin verkkovalmennuksiin vuoden jäsenyys hintaan 129€ (sis. alv).

Tästä on Sinulle varmasti hyötyä – lähde mukaan!

Hanki lisenssi itsellesi täyttämällä tämä lomake. Saat laskun ja kutsun verkkovalmennuksiin sähköpostiisi parin päivän kuluessa. Jätä tähän nimesi ja yksikkösi (Elisa Oyj, Elisa Videra Oy, Elisa Santa Monica Oy vai Enia Oy), niin me olemme yhteyksissä sinuun:

Jäsenenä sinulla on vapaasti käytössäsi Academy of Brainin yli kymmenen huippuvalmentajan verkkovalmennuksia parempaan työhön ja arkeen – hyvinvoinnin, työelämätaitojen ja itsensä johtamisen kehittämiseen. Tunnukset ovat henkilökohtaiset ja tietojasi säilytetään luottamuksella.

Academy of Brainin valmentajia ovat mm. psykologi, FT Ville Ojanen, psykologi Tony Dunderfelt, johdon konsultti Jarmo Manner, psykologi Makke Leppänen, neurologi Markku Nissilä, psykologi, FT Essi Sairanen ja psykologi Jaakko Sahimaa.

Valmennukset tarjoavat Sinulle tukea ja eväitä muun muassa:

  • paineensietokyvyn kehittämiseen
  • hyvinvointiin: esim. parempaan uneen, painonhallintaan, päänsärkyyn
  • keskittymiskyvyn kehittämiseen ja ajankäytön hallintaan
  • rakentavaan vuorovaikutukseen
  • esimiestyöhön; esim. hankalat keskustelut, palautteen antaminen, motivointi, valmentava johtaminen, tiimin kehittäminen

Opit joustavasti juuri silloin kun Sinulle sopii – myös mobiilisti!

Academy of Brainin verkkovalmennukset sisältävät videoita, harjoitteita, kartoituksia ja tekstisisältöä. Tervetuloa oppimaan!