Verkkovalmennukset Elisalla - Academy of Brain

HUIPPUVALMENTAJAT KÄYTÖSSÄSI – JOUSTAVASTI NETISSÄ

Hei elisalainen! Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada Academy of Brainin verkkovalmennuksiin vuoden jäsenyys hintaan 129€ (sis. alv).

Tästä on Sinulle varmasti hyötyä – lähde mukaan!

Hanki lisenssi itsellesi täyttämällä tämä lomake. Saat laskun ja kutsun verkkovalmennuksiin sähköpostiisi parin päivän kuluessa. Jätä tähän nimesi ja yksikkösi (Elisa Oyj, Elisa Videra Oy, Elisa Santa Monica Oy vai Enia Oy), niin me olemme yhteyksissä sinuun:

  Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Parasta verkkovalmennuksissa on se, että voit itse valita ajan ja paikan omalle kehittymisellesi. Verkkovalmennukset toimivat mainiosti myös mobiilisti.

  Verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

  Valmennukset tarjoavat Sinulle tukea ja eväitä muun muassa:

  Opit joustavasti juuri silloin kun Sinulle sopii – myös mobiilisti!

  Academy of Brainin verkkovalmennukset sisältävät videoita, harjoitteita, kartoituksia ja tekstisisältöä. Tervetuloa oppimaan!

  EN FI

  Tilaa tunnukset
  KIRJAUDU