Webinaarit - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Psykologisten työelämätaitojen webinaaritallenteet

Esihenkilöiden ja johtajien tärkeimmät tulevaisuustaidot vuonna 2023.

Työntekijöiden jaksamiseen täytyy kiinnittää entistä enemmän huomiota. Johtajilta vaaditaankin tulevaisuudessa taitoja, joilla huolehtia työntekijöiden jaksamisesta kuormittavassa työympäristössä. Käytännön tasolla nämä taidot painottuvat vahvasti ihmislähtöisyyteen ja vuorovaikutukseen, ja niihin kuuluvatkin esimerkiksi valmentava johtaminen, muutostaidot, itsetuntemus, työyhteisötaidot ja ilmapiiriin vaikuttaminen.

Hybridityön ydintaidot – miten tuen henkilöstöäni onnistumaan

Hybridityötä käsittelevä webinaari HR-ammattilaisille. Webinaarissa Academy of Brainin johtava psykologi Ville Ojanen käsittelee hybridityön ydintaitoja ja niiden kehittämisen tukemista HR:n näkökulmasta. Henkilöstön valmentaminen ja kannustaminen ovat avainasemassa siirryttäessä hajautettuun työmalliin.

FUSE ™ -oppimismalli kehittää aikuisen oppimista ja työelämätaitoja

Psykologi Ville Ojanen käsittelee Academy of Brainin kehittämää FUSE™-oppimismallia, joka yhdistää eri oppimismetodien parhaat puolet. FUSE™ -oppimismalli vie oppimisen osaksi arkea, painottaa yhteisöllistä oppimista ja kehittää organisaation kyvykkyyttä vastata nopeasti muuttuviin osaamistarpeisiin. Malli yhdistelee joustavasti erilaisia oppimiskäytäntöjä ja -näkemyksiä. FUSE™-oppimismallin kulmakiviä ovat verkko-oppiminen, mikro-oppiminen, käytännöllisten keinojen ja käytännön hyödyn painottaminen, käänteinen oppiminen, oppimisprosessin fasilitointi, sekä itse- ja yhdessäohjautuvan oppimisen tukeminen.

Onnistu tulevaisuuden työelämätaitojen kehittämisessä – Parhaat käytännöt ja case-esimerkkejä

Webinaarissa käsittelemme Academy of Brainin asiantuntijoiden johdolla vaikuttavaa ihmistaitojen kehittämistä. Kuulet myös kahden asiakasyrityksemme kokemuksia yhteistoiminnallisesta verkko-oppimisesta sekä viestinnän merkityksestä oppimisen innoittajana.

Academy of Brain
Työkaveruus – Organisaation tärkein voimavara

Työkaveruus on aktiivista toimijuutta osana tiimiä ja työyhteisöä. Haluaisitko kuulla, miten voit kehittää sitä, ja mitkä ovat hyvän työtoveruuden vaikutukset työyhteisölle ja organisaation tuottavuudelle? Entä mikä on HR:n ja johtamisen rooli työkaveruuden kehittämisessä?

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU