Psykologiset työelämätaitovalmennukset testiin | Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Testaa palveluamme ilmaiseksi

Tutustu psykologisiin työelämätaitovalmennuksiin ilmaisella testijaksolla. Kaikki valmennuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja mikro-oppimiseen. Valmennusten laadun takaajina toimii asiantuntijaryhmämme.

Tilaa testitunnukset

Testattavissa yli 100 valmennusta viidestä työelämätaitokategoriasta

 1. Esihenkilötyö ja johtaminen:

  Psykologiset työelämätaidot ovat esihenkilötyön ja johtamisen ytimessä. Kehitä esihenkilöiden kykyä vaikuttaa!

 2. Inhimillinen tuottavuus:

  Inhimillinen tuottavuus on taitoa saada aikaan merkitykselliset asiat tavalla, joka lisää hyvinvointia ja edistää yhteistä oppimista.

 3. Vuorovaikutus:

  Yhteistyöstä syntyy lisäarvoa. Tarvitsemme toisiamme ja yhteistyö on taitolaji. Kehitä vuorovaikutustaitojasi!

 4. Yhteistyö:

  Arjen yhteistyösuhteet määrittelevät sen, millaisessa ilmapiirissä ihmiset tekevät yhteistyötä. Jokainen arjen kohtaaminen vaikuttaa koko yhteisön onnistumiseen.

 5. Kasvun mindset:

  Kasvun mindset on joukko automaattisia ajattelu- ja tunnereaktioita itseä, maailmaa ja toisia ihmisiä kohtaan. Niitä voi kehittää ja opetella hyödyntämään uusilla tavoilla!

Tilaa tunnukset

Palvelun testaaminen

Tilaa testitunnukset ja tutustu psykologisiin työelämätaitoihin ilmaiseksi. Saat testitunnukset sähköpostiisi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Merkityksellinen työ

Mikä tekee työstä merkityksellistä ja miten voit lisätä omaa kokemustasi työsi merkityksellisyydestä?

Katso video

Ajankäytön hallinta

Ajankäytön hallinnassa on kolme osa-aluetta.

Muistiinpanot, päivän suunnittelu ja optimointi. Tässä ajankäytön hallinnan quick fixissä saat nopean katsauksen näihin kolmeen alueeseen ja niiden kehittämiseen.

Katso video

Psychological Safety

Psychological safety affects a team’s performance, its climate, knowledge sharing and creativity. How to create a sense of psychological safety in your team?
Katso video

Vuoden 2022 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille sydämen asia, siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla NPS-lukuamme. Viimeisin lukumme oli 71 ja voimmekin ylpeänä voimme todeta, että sijoitumme parhaiden joukkoon! Haluamme jatkaa tätä tiellä eteenpäin ja kehittää toimintaamme yhä paremmaksi, joten toivomme, että jatkossakin kuulemme palautettanne, toiveitanne ja kehitysehdotuksianne.

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU