Viestintänostoja itsensä johtamisen sisältöihin - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Itsensä johtamisen taidot haltuun!

Täältä löydät vinkkejä oman työn johtamiseen, hyvinvointiin sekä aikaansaamiseen. Klikkaa alla olevia linkkejä, tai scrollaa sivua alas ja tutustu valitsemiimme teemoihin. Voit poimia vinkeistä tekstit sekä kuvat ja muokata niitä teidän viestintäänne sopiviksi.
Päivitämme uusia suosituksia ja vinkkejä joka kuukausi!
Kasvun asenteella kehität itseäsi rohkeasti
Merkityksellisyyttä tylsiinkin hetkiin
Mikä tekee työstäsi merkityksellistä?
Uusi vuosi, uudet tavoitteet ja mahdollisuudet
Kaipaatko enemmän aikaa päiviisi?
Johda omaa osaamistasi ja kehittymistäsi!
Vinkkejä esihenkilötyöhön
Vinkkejä Yhteistyöhön
Vinkkejä oppimiskulttuurin kehittämiseen
Kaipaatko muihin teemoihin vinkkejä?

Kasvun asenteella kehität itseäsi rohkeasti

Valmennussuositus: Mindset – kasvun asenne
Tässä valmennuksessa opit, minkälainen on kasvun asenne. Huippusuoritukset ja hyvät päätökset lähtevät kyvystämme ajatella asioita uudella tavalla. Muuttuva maailma vaatii, että olemme tuttuja oman ajattelumme kanssa. Tarve oppia nopeasti, uudenlaisten asioiden kokeileminen, virheiden salliminen ja epävarmuuden kokemukset ovat kaikki tuttuja asioita nykyarjessamme.
Omaa ajattelua voi ja ehdottomasti myös kannattaa kehittää! Valmennuksen avulla voit oppia näkemään asiat uudella tavalla, kehittää uuden tavan suhtautua oppimiseen, sekä luoda positiivisen käsityksen omasta kyvykkyydestäsi. Voit oppia suhtautumaan rakentavasti virheisiin ja epäonnistumisiin, sekä kehittämään terveellisen suhtautumisen perfektionismiin.

 

Suosittele tätä valmennusta! Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin.
Tutustu valmennukseen AOB:n oppimisympäristössä.
tutustu valmennukseen

Merkityksellisyyttä voi lisätä tylsiinkin hetkiin

Valmennussuositus: Merkityksellistäminen
Oletko miettinyt, mistä merkityksellisyyden kokemus muodostuu elämässäsi ja miten voisit sitä lisätä? Tällä lyhyellä valmennusvideolla opit konkreettisia keinoja tehdä merkityksettömältä tuntuvasta tilanteesta merkityksellisen. Hyppää kuulolle!
Suosittele videota! Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin.
Katso pikainen video AOB:n omalta alustalta
Katso video

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä?

Videosuositus: Merkityksellinen työ
Tämä lyhyt video käsittelee sitä, mikä tekee työstä merkityksellistä ja miten voit lisätä omaa kokemustasi työsi merkityksellisyydestä. Kiinnostavaa, eikö totta?
Merkityksen kokemus yksilötasolla on ihmisen subjektiivinen kokemusmaailma, johon vaikuttavat persoonallisuus, arvot, osaamiset ja niiden hyödyntäminen työelämässä sekä uskomukset, joita meillä on itseämme ja työtämme kohtaan. Lyhyen aikavälin merkityksellisyys tarkoittaa yleistä fiilistä, jonka työ sinussa herättää. Pitkän aikavälin merkityksellisyys tarkoittaa kaikkia työn kautta saavutettavia tavoitteita.
Vinkkaa videosta! Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin.
Tutustu valmennukseen AOB:n omalta alustalta
Katso video

Uusi vuosi, uudet tavoitteet?

Videosuositus: Tavoitteet ja niiden asettaminen
Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet! Aloita vuosi vahvasti asettamalla selkeät tavoitteet. Tavoitteet ja niiden asettaminen -video auttaa sinua tekemään juuri sen. Sen myötä opit tarkastelemaan tavoitteita kuuden eri näkökulman kautta, ymmärrät miten tavoitteesi voivat olla keskenään ristiriidassa ja saat otettua ensimmäiset askeleet kohti tavoitteiden saavuttamista! 
A person writing on a notebook
Miten teillä tuetaan tavoitteiden asettamista ja seurantaa?

Minkälaisia tavoitteita teidän henkilöstöstänne löytyy? Voisikohan tämä video tukea heitä niiden asettamisessa ja seuraamisessa? Poimi teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä videon linkki mukaan, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Katso lyhyt video AOB:n omalta alustalta
KATSO VIDEO

Kaipaatko enemmän aikaa päiviisi?

Videosuositus: Ajankäytön hallinta
Itsensä johtamisen ytimessä on ajankäytön hallinta. Kaikilla meillä on omat tapamme hallita aikaamme ja järkevästi käytetty aika on arvokkain resurssimme. Tämä lyhyt video opettaa sinulle tehokkaat keinot ajanhallintaan. Hanki itsellesi enemmän aikaa tärkeille asioille ja vielä vähemmällä energialla. 
A picture of an alarm clock
Voisiko kollegasi hyötyä tästä valmennuksesta?

Olet kenties kuullut, kun joku toimistolla valittelee kiirettä. Ensi kerralla voitkin vinkata tästä videosta– tai mikset tekisi sitä heti? Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä suora linkki valmennukseen, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Ota nyt tehokas 5 minuuttia ja katso video AOB:n alustalta!
Katso video

Johda omaa osaamistasi ja kehittymistäsi!

Videosuositus: Oman osaamisen johtaminen
Tämä lyhyt Oman osaamisen johtaminen -video on avain henkilökohtaiseen kasvuun. Videon myötä ymmärrät mikä on oma roolisi osaamisen kehittymisessä. Pääset pohtimaan omia vahvuuksiasi ja kehityskohtiasi sekä opit, miten voit johtaa omaa osaamistasi menestyksekkäästi. Kehitä itseäsi ja valmistaudu uuteen vuoteen parempana versiona itsestäsi!
An abstract image of a face
Jaa tietoa eteenpäin!

Itseohjautuvuus on nousussa! Vinkkaa tästä videosta henkilöstölle, jotta he tietävät miten tarttua omaan kyvykkyyteen ja sen kehittämiseen. Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä suora linkki valmennukseen, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Kiinnostuitko? Katso lyhyt video AOB:n omalta alustalta
Katso video

Paineensietokyky auttaa pärjäämään muutoksissa

Valmennussuositus: Muutos haltuun – kehitä paineensietokykyä
Tällä kurssilla pääset pohtimaan omaa kykyäsi sietää painetta ja muutosta. Paineensietokyky, eli resilienssi, on nimenomaan kyky, jota kuka tahansa kehittää! Valmennuksen myötä tutustut resilienssin eri osa-alueisiin ja voit tunnistaa, missä sinä jo onnistut ja mitä voisit kehittää entisestään. 
Valmennuksen avulla ymmärrät paremmin myös muiden toimintaa paineenalaisena ja tunnistat keinoja, joilla voit auttaa heitä onnistumaan! 
Voisiko kollegasi hyötyä tästä valmennuksesta?

Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä suora linkki valmennukseen, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Tutustu valmennukseen AOB:n omalta alustalta
Tutustu valmennukseen

Coachaavalla otteella autat muita jaksamaan muutoksessa

Valmennussuositus: Osaat jo – Coaching-taitoja kaikille -osa 2
Tämä valmennus tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja ja vinkkejä muiden tukemiseen. Coachaamisen tavoitteena on kehittää toisen ajattelua, kuitenkaan tarjoamatta valmiita ajatusmalleja. Valmennuksen myötä opit vaikuttamaan muihin ja tukemaan heitä haastavissakin tilanteissa. Voit miettiä miten autat muita onnistumaan ja tuet heitä läpi muutosten ja uudistusten. 
Auta tiimiäsi saavuttamaan parhaat tulokset ja kasvamaan yhdessä. Huomaat pian, että osaat jo coachata, mutta harjoittelemalla pääset syventämään osaamistasi!
An image of two people sitting and talking
Jaa vinkit ja auta muita oivaltamaan!

Tämän valmennuksen myötä esihenkilö voi auttaa tiimiläisiään löytämään uusia ajatusmalleja ja edistysaskeleita kohti yhteistä muutosta. Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä suora linkki valmennukseen, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Kiinnostuitko? Tutustu valmennukseen AOB:n omalta alustalta
Tutustu valmennukseen

Asenteet kohti kehitystä ja kykyjä!

Valmennussuositus: Mindset – kasvun asenne
Tämän valmennuksen tavoitteena on saada sinut näkemään tulevaisuus, joka on täynnä mahdollisuuksia. Valmennuksen myötä tunnistat sekä oman, että muiden kyvykkyyden ja mahdollisuudet oppia. Opit myös joustavuudesta, uteliaisuudesta ja realistisesta optimismista. Valmennus auttaa sinua ymmärtämään, että nykytila ei määrittele tulevaisuutta, mutta tarjoaa sille eväät – vaikka et juuri nyt vielä jotain osaa, voit sen oppia!
A hand holding a small toy plane
Asenteet kuntoon – vinkkaa valmennuksesta!

Kaivataanko teillä kasvun asennetta? Vinkkaa tästä valmennuksesta esihenkilöille ja muulle henkilöstölle! Autat heitä tunnistamaan omia asenteitaan ja kyvykkyyksiään ja erityisesti kykyä kehittyä. Poimi yltä teksti ja kuva ja välitä ne vaikka uutiskirjeessä, intrassa tai slackissa eteenpäin. Muista lisätä suora linkki valmennukseen, jotta he pääsevät nopeasti oppien pariin!

Kiinnostuitko? Tutustu valmennukseen AOB:n omalta alustalta
Tutustu valmennukseen
Kaipaatko muihin teemoihin vinkkejä?
Vinkkejä esihenkilötyöhön
Vinkkejä yhteistyöhön
Vinkkejä oppimiskulttuuriin
Asiantuntijaryhmä Academy of Brainin taustalla

Academy of Brain on koonnut oman asiantuntijaryhmän, joka varmistaa, että työelämätaitosisällöt perustuvat vahvaan asiantuntemukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen.

Ville Ojanen

VILLE OJANEN

Ville on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, jolla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus työelämän muutoksesta ja psykologisten taitojen valmentamisesta.

Minna Huotilainen

MINNA HUOTILAINEN

Minna on Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori, sekä tutkii muistia ja oppimista CICERO-verkostossa aivotutkimusmenetelmillä. Lisäksi hän johtaa kansainvälistä Changing Education -maisteriohjelmaa.

Jarmo Manner

JARMO MANNER

Jarmo on kauppatieteiden maisteri, organisaatiokonsultti ja johdon valmentaja. Hänellä on 15 vuoden johtamiskokemus sekä 20 vuoden kokemus yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden kehittämisestä.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU