Oppimisen taustalla oleva tiede vaikuttaa merkittävästi oppimistuloksiin. Me, Academy of Brainillä, hyödynnämme tieteen voimaa mullistaaksemme tavan, jolla psykologisia työelämätaitoja opitaan ja sovelletaan. Yhdistämällä oppimistieteen ja käyttäytymistieteen viimeisimmät löydökset varmistamme, että koulutusohjelmamme eivät ole vain tehokkaita, vaan myös syvällisesti vaikuttavia.
Tiimimme koostuu ammattitutkijoista ja alan asiantuntijoista, joilla on laaja kokemus psykologisten työelämätaitojen kehittämisestä. Ymmärrämme syvällisesti näiden taitojen opettamisen ja oppimisen vivahteet, aina viestinnästä ja tiimistyöstä johtajuuteen sekä tunneälyyn. Asiantuntemuksemme avulla luomme valmennusohjelmia, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin, varmistaen, että heidän tiiminsä saavat käyttöönsä menestykseen tarvittavat työkalut.
Aloitamme yhdistämällä oppimistieteen ja käyttäytymistieteen periaatteet. Oppimistiede auttaa meitä ymmärtämään, miten ihmiset omaksuvat tehokkaimmin tietoa ja taitoja, kun taas käyttäytymistiede antaa näkemyksen siitä, miten nämä taidot saadaan muuttumaan todellisiksi käyttäytymismalleiksi. Tällä yhdistelmällä suunnittelemme koulutusohjelmia, jotka eivät ainoastaan opeta psykologisia työelämätaitoja, vaan myös vahvistavat ja ylläpitävät niitä päivittäisessä työssä.
Jokainen luomamme oppimissisältö perustuu tieteelliseen tutkimukseen. Hyödynnämme psykologiaan, neurotieteeseen ja kasvatusteoriaan liittyviä tutkimuksia kehittääksemme valmennuksia, jotka ovat kiinnostavia, relevantteja ja tieteellisesti perusteltuja. Tämä lähestymistapa varmistaa, että opitut taidot eivät ainoastaan säily, vaan ovat myös helposti sovellettavissa todellisiin työtilanteisiin.
Ratkaisumme perustuvat mikro-oppimiseen, joka on välttämätöntä nopeasti muuttuvassa työympäristössä, jossa nopea olennaisten taitojen oppiminen mahdollistaa edellä pysymisen. Mikro-oppimisessa tietoa saadaan lyhyinä kohdennettuina annoksina, joka mahdollistaa tiedon tehokkaan omaksumisen, paremman muistamisen sekä omassa tahdissa oppimisen.
Olemme psykologisten työelämätaitojen kouluttamisen eturintamassa. Sisällytämme uusimmat tieteelliset löydöt systemaattisesti menetelmiimme ja varmistamme täten, että valmennusohjelmamme pysyvät kehityksen kärjessä. Käytämme mukautuvia oppimisteknologioita ja integroimme uusia tutkimustuloksia ihmisen käyttäytymisestä, sitoutuen jatkuvasti löytämään uusia mahdollisuuksia psykologisten työelämätaitojen kouluttamisessa.
Meidän lähestymistavallamme psykologiset työelämätaidot eivät ole vain mukava lisä, vaan ne muuttuvat organisaationne strategiseksi voimavaraksi. Tämä edistää menestystä kaikilla liiketoimintanne osa-alueilla. Anna meidän auttaa sinua hyödyntämään tieteen alati kehittyvää voimaa ja vapauttamaan tärkeimmän resurssinne, henkilöstönne, täyden potentiaalin.
Oletko henkilöstöstä vastaava? Tässä sinulle resursseja valita teille sopivin ratkaisu!
Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien valmennusten avulla. Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Opit palautumaan ja keskittymään sekä parannat vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä sisällöistämme, jotka ovat kaikki palvelussa käytössäsi:
Ville Ojanen toimii pääpsykologinamme. Hänellä on psykologin tutkinnon lisäksi myös kognitiivisen neurotieteen tutkinto. Hänen intohimonsa on ymmärtää ja vaikuttaa ihmiskäyttäytymiseen. Ville yhdistää poikkeuksellisen laajan ja syvällisen ymmärryksen käyttäytymis- ja neurotieteistä käytännön kokemukseen yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen kehittämisessä.
Hän on työskennellyt kliinisenä neuropsykologina, HR-ammattilaisena Nokialla ja viisitoista vuotta organisaatiopsykologina, valmentajana ja pääpuhujana. Ville on sarjayrittäjä ja Academy of Brain Ltd:n perustajajäsen. Hän on toiminut Suomen pääministerin kanslian käyttäytymistieteiden neuvonantajatiimissä vuodesta 2020 lähtien, tällä hetkellä ohjausryhmän jäsenenä.
”Change the mind, change the world”
Academy of Brain, the science of Soft Skills learning
Nykyhetken dynaamisessa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä organisaation kyky sopeutua nopeasti muutoksiin on ratkaisevan tärkeää. Teknologisten edistysaskelien ja strategisten aloitteiden lisäksi organisaation sopeutumiskyvyn takana on psykologisten työelämätaitojen kehittäminen ja hyödyntäminen. Tutkimukset korostavat johdonmukaisesti näiden taitojen keskeistä roolia sellaisen työkulttuurin luomisessa, joka ei ainoastaan reagoi, vaan myös ennakoi muutosten edessä.
Yhteistyö on aikaansaamisen perusta ja yhteistyötaidot korostuvat vahvasti modernissa työssä. Käytännössä yhteistyö on yhteistä työssä oppimista – yhdessä töitä tekevien henkilöiden pohdintaa tilannekohtaisten ongelmien ratkaisemiseksi, erilaisten tehtävien suorittamiseksi tai uusien tilanteiden ymmärtämiseksi. Jotta yhteistyö toimisi yhä vahvemmin yhdessä oppimisena, se edellyttää vahvojen uusien taitojen oppimista.
Tietotyössä on kolme keskeistä osa-aluetta, jotka muodostavat työn kokonaisuuden: muodollinen työote, epämuodollinen työote ja reflektiivinen työote. Näiden osa-alueiden roolit ja merkitykset ovat muuttuneet ja kehittyneet nopeasti, erityisesti tekoälyn kehittymisen ja etätyön yleistymisen myötä. Näissä muutoksissa reflektiivisen työotteen merkitys korostuu, ja sen vaikutus työn tuottavuuteen sekä työyhteisön hyvinvointiin kasvaa jatkuvasti.