Oppaat - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Ladattavat 

materiaalit

Lataa tästä maksuttomat tulevaisuuden työelämätaitojen kehittämisen oppaat käyttöösi. Oppaat sisältävät tutkimustietoa ja vinkkejä työelämän ydintaidoista ja niiden kehittämisestä sekä verkko-oppimisen johtamisesta.

HR-päättäjä! Vahvista henkilöstön tulevaisuuden työelämätaitoja ja yhteistyösuhteita käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen pohjautuvien verkkovalmennusten avulla. Tilaa maksuttomat testitunnukset ja tutustu sisältöihimme 12 viikon ajan.

Katso video
Tilaa testitunnukset

Lataa Academy of Brainin oppaat – ilmaiseksi!

siantuntijan 4 tärkeintä tulevaisuustaitoa Lataa koko opas tästä
Opas: Asiantuntijan 4 tärkeintä tulevaisuustaitoa

Millaisia työelämätaitoja asiantuntijat tarvitsevat tulevaisuuden työelämässä? Academy of Brainin huippuasiantuntijat, psykologi Ville Ojanen ja organisaatioanalyytikko Jarmo Manner , esittelevät asiantuntijan neljä tärkeintä tulevaisuustaitoa, jotka rakentavat inhimillisesti kestävää työelämää. Nämä taidot ovat oman mielen ohjaus, uteliaisuus ja oppimishalu, työkaveruus, sekä kyky kohdata haasteet. Ota taidot haltuun jo nyt!

Soft skills – Opas # 4
Verkko-oppimisen johtaminen

Academy of Brainin psykologi ja valmentaja Ville Ojanen näkee, että oppimisen johtamisesta tulee organisaatioille yhä enemmän strateginen asia.  Oppiminen kannattaa nostaa yrityksen toiminnan keskiöön, ja oppimismallit muotoilla yrityksen arvoihin ja liiketoiminnan tavoitteisiin.

Soft skills – Opas # 3
Itsensä johtaminen on oman mielen johtamista

tsensä johtamisen taito on työelämässä yhä tärkeämpää. Sen hyötyjä ovat esimerkiksi tunteiden hallinta vuorovaikutustilanteissa, kiireen tunteen väheneminen, työn mielekkyyden lisääntyminen sekä parempi tehtävien hallinta.

Soft skills – Opas # 2
Itseohjautuvuus edellyttää yhä parempia ihmistaitoja

Itseohjautuvuus on työelämässä yhä tärkeämpää. Työn painopiste muuttuu: vuorovaikutteisen, vaativan aivotyön osuus kaikesta ihmisten tekemästä työstä kasvaa. 

Soft skills – Opas # 1
Työelämän ydintaidot

Työelämän muutos on nostanut ihmiset ja ihmisiin liittyvät taidot organisaatioiden ja työntekijöiden osaamisen ytimeen. Näiden taitojen kehittäminen on arvokkainta, mitä voit juuri nyt tehdä tämän päivän ja tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen.

Katso videomme

Academy of Brain muuttaa mielesi.

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU