Psykologiset työelämätaitosisällöt kesäkamppishintaan - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Psykologiset työelämätaidot kesäkamppiksessa  

Valmennusta nyt alle kahvikupin hinnalla!

Miksi sisällöt kannattaa ottaa kesäksi?

Hyvää aikaa siirtää sisällöt organisaationne omalle oppimisalustalle
Voit keskittyä rauhassa sisältöjen viestintään ja aktivointikeinoihin oman Learning Success Managerin kanssa  
Datamme perusteella kesä on vuodesta toiseen vilkkainta oppimisen aikaa

Kesätarjous – kolme valmennuspakettia kahden hinnalla

Valitse haluamanne kolme pakettia lisättäväksi organisaationne oppimisympäristöön. Tarvittaessa oppimiskonsulttimme auttavat sinua pakettien valinnassa.

Tarjous pitää sisällään:

 • Valitsemanne kolme pakettia kahden hinnalla, edullisin ilmaiseksi
 • Viestintämateriaalit ja tuki valmennusten hyödyntämiseen (oma Learning Success Manager)
 • Hintaan kuuluu suomen- ja englanninkielinen versio sisällöistä.

Tutustu valmennuspaketteihin klikkaamalla

Aikaansaaminen

Aikaansaaminen on työelämän perusta. Aikaansaaminen -valmennuspaketti on suunniteltu tukemaan organisaatioiden asiantuntijoita ja esihenkilöitä heidän päivittäisissä haasteissaan ja tavoitteidensa saavuttamisessa.

Esihenkilötyö ja johtaminen

Esihenkilötyö ja johtaminen on työelämän avain. Esihenkilötyö ja johtaminen -valmennuspaketti on suunniteltu tukemaan organisaatioiden esihenkilöitä ja johtajia heidän roolissaan kasvamisessa ja menestymisessä.

Fasilitointi

Fasilitointi on modernin työelämän mahdollistaja. Nykytyöelämä tarjoaa fasilitoinnista hyötyä tuovia tilanteita enemmän kuin koskaan. Fasilitointi -valmennuspaketti on suunniteltu fasilitointia aloitteleville sekä fasilitoinnista kiinnostuneille.

Hybridityö

Hybridityö -valmennuspaketti tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita hybridityömallin tuomien mahdollisuuksien optimointiin. Paketti on suunniteltu vastaamaan muuttuvan työn haasteisiin ja tukemaan organisaatioiden menestystä joustavassa työskentely-ympäristössä.

Hyvinvointi ja palautuminen

Hyvinvointi ja palautuminen ovat inhimillisesti kestävän työelämän kivijalka. Hyvinvointi ja palautuminen -valmennuspaketti tarjoaa asiantuntijoille ja esihenkilöille työkalut oman hyvinvoinnin ja palautumisen edistämiseen.

Kasvun Mindset

Kasvun mindset on reitti henkilökohtaiseen kasvuun ja positiiviseen muutokseen. Kasvun mindset -valmennuspaketti tarjoaa käytännön työkaluja ja inspiroivia näkökulmia, jotka tukevat henkistä hyvinvointia ja kasvun asenteen kehittämistä.

Tiimityöskentely

Tiimityöskentely mahdollistaa onnistumisen. Tiimityöskentely -valmennuspaketti tarjoaa syvällisen ymmärryksen tiimityöskentelyn periaatteista ja konkreettisia työkaluja tiimityöskentelyn kehittämiseen.

Työkaveruus

Työkaveruudessa on kyse arjen yhteistyösuhteista, eli siitä millaisessa ilmapiirissä ihmiset tekevät yhteistyötä. Jokainen arjen kohtaaminen vaikuttaa koko yhteisön onnistumiseen. Paketti tarjoaa käytännönläheisiä valmennuksia asiantuntijatiimien työkaveruuden kehittämiseen.

Vuorovaikutus

Vuorovaikutus on yhteistyön ytimessä. Vuorovaikutus -valmennuspaketti tarjoaa asiantuntijoille ja esihenkilöille laajan valikoiman vuorovaikutuksen työkaluja ja taitoja.

Asiakaspalvelijan hyvinvointi ja vuorovaikutustaidot

Asiakaspalvelijat ovat yrityksen tärkeä voimavara, ja heidän hyvinvointinsa on ensiarvoisen tärkeää. Asiakaspalvelijan valmennuspaketti keskittyy vahvistamaan oman työnsä johtamista, palautumista, arjen mielenhallintaa, sekä rakentavaa ja läsnäolevaa vuorovaikutusta.

Luovan alan osaajan oman työn johtaminen ja vuorovaikutustaidot

Luovien alojen menestykseen tarvitaan paljon muutakin kuin pelkkää luovuutta. Pakettimme keskittyy vahvistamaan luovan alan osaajan kasvun mindsetia, fasilitointitaitoja, oman työn johtamista ja aloitteellisuutta sekä kattavasti vuorovaikutustaitoja – kaikki tärkeitä tekijöitä luovan alan menestykseen.

Teknisen alan osaajan stressinhallinta ja tiimitaidot

Tekninen ala tuo nopeasti muuttuvia tilanteita ja odottamattomia ongelmia, joihin tarvitaan tehokasta reagointia. Stressinhallinta, kyky säilyttää rauhallisuus ja joustavuus ovat siis äärimmäisen tärkeitä. Tiimeissä työskentelevät tekniset asiantuntijat tarvitsevat lisäksi hyvät tiimitaidot.

Tee sopimus ennen juhannusta ja hyödynnä suuri alennus

OTA YHTEYTTÄ

Varaa ilmainen demo

Tutustu valmennuspaketteihin oppimiskonsultimme Hannan kanssa.

VARAA demo

Tuemme asiakkaitamme työelämätaitosisältöjen hyödyntämisessä

Learning Success Management tiimi apunasi

Academy of Brainin FUSE™-oppimismalli on luotu parhaista keinoista kehittää psykologisten ihmistaitojen oppimista keskellä kiireistä työelämää. Laajaan kokemuksen ja asiantuntijuuden pohjalta kehitetty malli kuvaa kestävän oppimisen vaatimia toimenpiteitä ja rakennusosia. Sen avulla kehitetään organisaation kyvykkyyttä vastata nopeasti muuttuviin osaamistarpeisiin.

 1. Teknisissä haasteissa – kokemusta kymmenistä eri oppimisalustoista ja Sharepoint -introista 

 2. Alustan tehokkaassa hyödyntämisessä

 3. Oppimiskulttuurin luomisessa – innostamme yhteiseen opiskeluun

 4. Oppimismuotoilussa – löydämme oikeat valmennukset tarpeisiinne

 5. Valmennusviestinnässä – toimitamme kattavat tukimateriaalit

 6. Opiskelun aktivoinnissa

 7. Sinun ja henkilöstösi tukemisessa

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Jätä yhteydenottopyyntö

Muuta mieltäsi

Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien valmennusten avulla. Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Opit palautumaan ja keskittymään sekä parannat vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä sisällöistämme, jotka ovat kaikki palvelussa käytössäsi:

Hyvinvointi

 • Aikuisen unikoulu
 • Paranna palautumistaitoja
 • Käytännön mindfulnessia
 • Arjen mielenhallinta
 • Painonhallinnan psykologia

Itsensä johtaminen

 • Ajankäytön hallinta
 • Keskittymiskyvyn ABC
 • Muutos haltuun – Kehitä paineensietokykyä
 • Mindset

Esimiestaidot

 • Parempaa palautetta
 • Näin ratkaiset konfliktit
 • Valmentava johtaminen

Yhteistyötaidot

 • Läsnäoleva vuorovaikutus
 • Huipputiimi
 • Psykologinen turvallisuus
 • Digitaalinen vuorovaikutus ja virtuaalitiimit
 • Persoonallisuus työelämässä
Asiantuntijaryhmä psykologisten työelämätaitojen takana

Academy of Brain asiantuntijaryhmä varmistaa, että valmennussisällöt perustuvat vahvaan asiantuntemukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen.

Ville Ojanen

VILLE OJANEN

Ville on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, jolla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus työelämän muutoksesta ja psykologisten taitojen valmentamisesta.

Minna Huotilainen

MINNA HUOTILAINEN

Minna on Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori, sekä tutkii muistia ja oppimista CICERO-verkostossa aivotutkimusmenetelmillä. Lisäksi hän johtaa kansainvälistä Changing Education -maisteriohjelmaa.

Jarmo Manner

JARMO MANNER

Jarmo on kauppatieteiden maisteri, organisaatiokonsultti ja johdon valmentaja. Hänellä on 15 vuoden johtamiskokemus sekä 20 vuoden kokemus yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden kehittämisestä.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU