Taideyliopisto: yhdessä toteutettava verkko-oppiminen on tätä päivää ja tulevaisuutta - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi
Academy of Brain

Taideyliopisto, eli Kuvataideakatemian, Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun osaajista koostuva yliopistoyhteisö, on käyttänyt Academy of Brainin valmista verkko-oppimisalustaa vuoden ajan. Valmennukset tarjotaan kaikille kuukausipalkkaa saaville työntekijöille, ja noin puolet heistä on ottanut valmennukset käyttöön. 

Taideyliopiston henkilöstöpalveluiden asiantuntjia Mia Seppälä kokee Academy of Brainin tarjoaman kokonaisuuden kaiken kaikkiaan erittäin toimivana. Valmennuslisenssien lisäksi tarjolla on apua ja tukea valmennusten hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Taideyliopisto on saanut esimerkiksi tietoa suosituimmista opintopiireistä, ja Academy of Brain on tarjonnut tukea myös viestintämateriaalien suunnitteluun sekä käyttäjien aktivointiin. 

– Koen, että saamme todella vastinetta valmennuksiin käytettävälle rahalle. Olimme heti alussa innostuneita, mutta se yllätti positiivisesti, mitä kaikkea me palvelun myötä saimmekaan! 

Valmennuksia suoritetaan paitsi yhdessä, myös hyvin itsenäisesti. Seppälä kertoo, että välillä Taideyliopisto muistuttaa valmennusten käyttäjiä kertomalla esimerkiksi verkkovalmennussisältöjen käytön helppoudesta. 

– Vinkkaamme, että opiskelun voi rytmittää oman arjen mukaisesti, ja ettei verkkovalmennuksiin tarvitse käyttää kerralla paljon aikaa. 

Seppälä näkee yhdessä toteutettavan verkko-oppimisen olevan tätä päivää, ja synnyttävän yhteistä ymmärrystä ja oppimista. 

– Esihenkilöille olemme viestineet, että he voivat ottaa valmennukset osaksi viikko- tai kuukausipalavereja. Sen voi toteuttaa katsomalla palaverissa valmennusvideon, ja keskustelemalla sen jälkeen yhdessä videon aiheesta. Valmennukset ovat myös erittäin hyvä lisä henkilöstön kehittämispäiviin! Olemme toteuttaneet myös opintopiirin, jonka aiheena oli palautumistaidot. 

Seppälä näkee Academy of Brainin tarjoaman kokonaisuuden tukevan hienosti tämän päivän ja tulevaisuuden alati muuttuvaa työelämää. Yksi hyvä puoli on hänen mielestään myös kustannustehokkuus, kun verkkovalmennuksia ja sen kokonaisuuksia verrataan erikseen ostettaviin valmennuspäiviin. 

– Koen, että Academy of Brainilla ollaan hereillä ja mietitään tulevaisuutta, esimerkiksi hybridityön kannalta. Valmennusvalikoimasta löytyvät valmentava johtaminen, oman työn johtaminen, konfliktitilanteissa toimiminen ja palautumistaidot ovat myös tärkeitä teemoja. Lisäksi toivoisin valmennusvalikoimaan yhdenvertaisuuteen ja inklusiivisuuteen liittyviä kokonaisuuksia. 

Seppälällä on yksi toive liittyen palvelun tekniseen alustaan. 

– Mietin, löytyisikö Suomesta vastaavaa toteutusmahdollisuutta? Olisi mahtavaa, jos Academy of Brain voisi tukea suomalaista osaamista myös teknisen toteutuksen myötä. 

Lataa Academy of Brainin sisältökatalogi tästä

sisältökatalogi

Vuoden 2022 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille sydämen asia, siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla NPS-lukuamme. Viimeisin lukumme oli 71 ja voimmekin ylpeänä voimme todeta, että sijoitumme parhaiden joukkoon! Haluamme jatkaa tätä tiellä eteenpäin ja kehittää toimintaamme yhä paremmaksi, joten toivomme, että jatkossakin kuulemme palautettanne, toiveitanne ja kehitysehdotuksianne.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU