Alkossa verkkovalmennukset sulautuvat osaksi omaa verkko-oppimisympäristöä - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Myös Alkon henkilöstöllä on käytössään Academy of Brainin verkkovalmennukset. Valmennukset on sulautettu osaksi Alkon omaa verkko-oppimisympäristöä. 

Alkon koulutuskoordinaattori Selma Wennonen kertoo, että aktiivisimpaan käyttöön laajasta valmennusvalikoimasta ovat päässeet lyhyet valmennukset, eli quick fix -valmennussisällöt. Nämä sisällöt ovat kestoltaan 5-15 minuuttia, joten ne on mahdollista suorittaa työpäivän lomassa. 

– Alkon oman palvelu- ja tuotekoulutuksen valmennukset ovat työntekijöidemme aktiivisessa käytössä. Niiden vastapainona toimivat hyvin Academy of Brainin lyhyet verkkovalmennukset, joihin ei mene kerralla paljon aikaa.

Academy of Brainin valmennukset ovat vapaasti työajalla tehtäviä. Wennonen arvioi, että jos tulevaisuudessa näille koulutuksille saadaan määriteltyä omaa, erillistä työaikaa, olisi koulutusten hyöty vielä nykyistä suurempi. Wennonen kertoo, että Alkon uuden oppimisympäristön myötä myös Academy of Brainin valmennusten käyttöaste on kasvanut. 

Wennosen mukaan Academy of Brainin valmennuspalvelu vastaa oppimistarpeisiin niin yksilö-, tiimi- kuin esihenkilötasolla. Käytännön tehtävät ja case-esimerkit tukevat ja valmistavat hyvin myös tulevaisuuden työelämään. 

Lataa Academy of Brainin sisältökatalogi tästä

sisältökatalogi

Vuoden 2022 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille sydämen asia, siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla NPS-lukuamme. Viimeisin lukumme oli 71 ja voimmekin ylpeänä voimme todeta, että sijoitumme parhaiden joukkoon! Haluamme jatkaa tätä tiellä eteenpäin ja kehittää toimintaamme yhä paremmaksi, joten toivomme, että jatkossakin kuulemme palautettanne, toiveitanne ja kehitysehdotuksianne.

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU