Alkossa verkkovalmennukset sulautuvat osaksi omaa verkko-oppimisympäristöä - Academy of Brain
TILAA TUNNUKSET

Myös Alkon henkilöstöllä on käytössään Academy of Brainin verkkovalmennukset. Valmennukset on sulautettu osaksi Alkon omaa verkko-oppimisympäristöä. 

Alkon koulutuskoordinaattori Selma Wennonen kertoo, että aktiivisimpaan käyttöön laajasta valmennusvalikoimasta ovat päässeet lyhyet valmennukset, eli quick fix -valmennussisällöt. Nämä sisällöt ovat kestoltaan 5-15 minuuttia, joten ne on mahdollista suorittaa työpäivän lomassa. 

– Alkon oman palvelu- ja tuotekoulutuksen valmennukset ovat työntekijöidemme aktiivisessa käytössä. Niiden vastapainona toimivat hyvin Academy of Brainin lyhyet verkkovalmennukset, joihin ei mene kerralla paljon aikaa.

Academy of Brainin valmennukset ovat vapaasti työajalla tehtäviä. Wennonen arvioi, että jos tulevaisuudessa näille koulutuksille saadaan määriteltyä omaa, erillistä työaikaa, olisi koulutusten hyöty vielä nykyistä suurempi. Wennonen kertoo, että Alkon uuden oppimisympäristön myötä myös Academy of Brainin valmennusten käyttöaste on kasvanut. 

Wennosen mukaan Academy of Brainin valmennuspalvelu vastaa oppimistarpeisiin niin yksilö-, tiimi- kuin esihenkilötasolla. Käytännön tehtävät ja case-esimerkit tukevat ja valmistavat hyvin myös tulevaisuuden työelämään. 

Lataa Academy of Brainin sisältökatalogi tästä

sisältökatalogi
Academy of Brain - NPS

Kiitos luottamuksesta!

vuoden 2021 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille tärkeää, ja siksi mittaammekin asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä ja asiakastyytyväisyyden kehittymistä Net Promoter Score -suositusidenksillä (NPS). Vuoden 2020 NPS indeksi oli 71 ja vuonna 2021 onnistuimme pitämään asiakkaat yhtä tyytyväisenä saaden tuloksesi taas erittäin hyvän – 71! Verrokkiyritysten NPS oli viime vuonna 37, joten Academy of Brain sijoittuu vertailussa parhaiden yhtiöiden joukkoon.

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU