Xoompoint yhteistyö

Yhteistyömme Xoompointin kanssa avaa uusia mahdollisuuksia tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyömme perustuu jaettuun visioon korkealaatuisesta koulutuksesta, joka on saavutettavaa ja vaikuttavaa. Tavoitteenamme on luoda inspiroivia oppimiskokemuksia, jotka innostavat ja motivoivat työntekijöitä kohti inhimillisempää ja osaavampaa työelämää.

Yhteistyössä Xoompoint täydentää räätälöityyn sisällöntuotantoon perustuvaa valmennustarjontaansa Academy of Brainin psykologiset työelämätaidot -kirjastolla ja valmiilla paketeilla. Yhteistyön myötä psykologiset työelämätaidot -valmennustarjontamme rinnalle avautuu mahdollisuus ohjata asiakkaitamme Xoompointin laadukkaisiin räätälöityihin verkkokoulutuksiin. Xoompointilta saa myös verkko-oppimisympäristön, joka on yhteensopiva Academy of Brainin valmennustarjoaman kanssa.

 

Xoompoint on verkko-oppimisen asiantuntija. Xoompointilta saat ratkaisut kaikkiin digioppimisen tarpeisiisi – sisällöntuotantoon, verkko-oppimisteknologiaan ja verkkopedagogiikkaan. Tuemme ja opastamme asiakkaitamme kaikissa verkkokouluttamisen vaiheissa.