Hybridityö – kuinka tuen henkilöstöäni - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

 Onnistu hybridityössä

– kuinka tuet henkilöstöäsi hybridityössä

Hybridityön ydintaidot – miten tuen henkilöstöäni onnistumaan

Katso hybridityötä käsittelevä webinaari HR-ammattilaisille. Webinaarissa Academy of Brainin johtava psykologi Ville Ojanen käsittelee hybridityön ydintaitoja ja niiden kehittämisen tukemista HR:n näkökulmasta. Henkilöstön valmentaminen ja kannustaminen ovat avainasemassa siirryttäessä hajautettuun työmalliin. 

Muuta mieltäsi

Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien valmennusten avulla. Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Opit palautumaan ja keskittymään sekä parannat vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä sisällöistämme, jotka ovat kaikki palvelussa käytössäsi:

Hyvinvointi

 • Aikuisen unikoulu
 • Paranna palautumistaitoja
 • Käytännön mindfulnessia
 • Arjen mielenhallinta
 • Painonhallinnan psykologia

Itsensä johtaminen

 • Ajankäytön hallinta
 • Keskittymiskyvyn ABC
 • Muutos haltuun – Kehitä paineensietokykyä
 • Mindset

Esimiestaidot

 • Parempaa palautetta
 • Näin ratkaiset konfliktit
 • Valmentava johtaminen

Yhteistyötaidot

 • Läsnäoleva vuorovaikutus
 • Huipputiimi
 • Psykologinen turvallisuus
 • Digitaalinen vuorovaikutus ja virtuaalitiimit
 • Persoonallisuus työelämässä

Onnistu hybridityössä -checklist

Lataa itsellesi maksuton tiivistelmä hybridityön tärkeimmistä osa-alueista ja taidoista, jotka jokaisen kannattaa omaksua!

LATAA TÄSTÄ

Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Academy of Brainin uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje tarjoaa sinulle etuoikeuden webinaareihin ja Valmennuskahveillemme. Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Academy of Brainin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Viiden tähden risteily hybridityöhön -opintopolku

Julkaisimme uuden opintopolun: Viiden tähden risteily hybridityöhön. Työelämässä tuulee entistä enemmän ja jatkuva muutos lyö laineensa yhä korkeammalle. Tämän opintopolun myötä risteilet kanssamme turvallisesti hybridityön aallokosta tyynemmille vesille ja seilaat soljuen aallokossa. Risteilyisäntämme johdattaa sinut oman työn johtamisen äärelle sekä yhteistyön vesille auttaen sietämään sekä epävarmuutta että ennakoimattomuutta. Tällä risteilyllä näet myös, mitä yhteistyöllä voi saada aikaan. Kolmen kuukauden mittainen polku sisältää sekä itsenäistä opiskelua että yhteistä opiskelua oman tiimin kanssa. 

Tilaa testitunnukset

Onnistu hybridityössä -valmennukset

Uusien Onnistu hybridityössä-valmennussisältöjemme tavoitteena on saada henkilöstösi pohtimaan keskittymiskykyään ja ajankäytön hallinnan taitojansa, sekä tunnistamaan työtehtäviin sopivimmat työympäristöt. Näiden jälkeen henkilöstösi osaa suunnitella arkeansa paremmin myös hybridityötä tehdessä, ja oppivat toimimaan vähemmällä energialla. 

 • Hybridityö – Oman työn johtaminen:

  valmennus syventää ymmärrystä hybridityön aiheuttamista oman työn johtamisen haasteista ja mahdollisuuksista, antaa keinoja vaikuttaa motivaatioon ja merkityksellisyyden tunteeseen sekä antaa keinoja parempaan palautumiseen.

 • Hybridityö – yhteistyö ja aikaansaaminen:

  valmennus käsittelee hyviä tiimityön edellytyksiä, taklaa hybridityön tuomia tiimityön haasteita, vahvistaa yhteistyötä, lisää yhteisöllisyyttä rakentavaa vuorovaikutusta sekä esittelee ketteriä hybridityön työtapoja.

 • Hybridityö – Ennakoimattomuus ja epävarmuus:

  valmennus kehittää muutostilanteisiin liittyvää paineensietokykyä, antaa käytännön vinkkejä vaikeisiin keskusteluihin sekä auttaa käsittelemään tunteita vaikeissa tilanteissa ja fokusoimaan myönteiseen vuorovaikutukseen.

Viiden tähden risteily hybridityöhön

Olemme paketoineet hybridityön ydintaidot kätevään kolmen kuukauden opintopolkuun: Viiden tähden risteily hybridityöhön.

Tutustu risteilyohjelmaamme ja katso tarkemmin, mitä opintopolku pitää sisällään.

Tutustu tästä
Asiantuntijaryhmä Academy of Brainin taustalla

Academy of Brain on koonnut oman asiantuntijaryhmän, joka varmistaa, että verkkovalmennussisällöt perustuvat vahvaan asiantuntemukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen.

Ville Ojanen

VILLE OJANEN

Ville on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, jolla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus työelämän muutoksesta ja psykologisten taitojen valmentamisesta.

Minna Huotilainen

MINNA HUOTILAINEN

Minna on Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori, sekä tutkii muistia ja oppimista CICERO-verkostossa aivotutkimusmenetelmillä. Lisäksi hän johtaa kansainvälistä Changing Education -maisteriohjelmaa.

Jarmo Manner

JARMO MANNER

Jarmo on kauppatieteiden maisteri, organisaatiokonsultti ja johdon valmentaja. Hänellä on 15 vuoden johtamiskokemus sekä 20 vuoden kokemus yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden kehittämisestä.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU