Asiantuntijan tärkeimmät tulevaisuuden työelämätaidot - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Asiantuntijan tärkeimmät tulevaisuuden työelämätaidot opintopolku

Lataa esite

Asiantuntijan tärkeimmät tulevaisuuden työelämätaidot -opintopolku

Asiantuntijatiimimme on nostanut aikaisemmassa bloggauksessaan asiantuntijan neljä tärkeintä tulevaisuuden työelämätaitoa. Nämä neljä taitoa olisi hyvä jokaisen asiantuntijan hallita: oman mielen ohjaus, uteliaisuus ja oppimishalu, työkaveruus, sekä kyky kohdata haasteet. Taitojen hallinnan myötä työhyvinvointi paranee, inhimillinen tuottavuus lisääntyy ja yhteistyön laatu paranee. Paketoimme nämä taidot asiantuntijoiden opintopoluksi.

Testaa opintopolkua 

1. Asiantuntijan työelämätaito: Oman mielen ohjaus

Oman mielen ohjaus toimii pohjana työskentelylle ja yhteistyöhön osallistumiselle. Kehittämällä oman mielen hallintaa, ja syventämällä suhdetta omiin ajatuksiin ja tunteisiin kehittyy myös kyky olla tarkoituksellinen, eli ohjautua tiettyyn tavoitteeseen. Omaa mieltä ohjaamalla on myös helpompi toimia totuudellisesti, vilpittömästi ja aidosti, sekä ilmaista itseään lämpimällä tavalla.

Opi oman mielen ohjauksen työelämätaidot näiden valmennusten avulla:
HR:n edustaja, testaa opintopolua ilmaiseksi.
Tilaa tästä

2. Asiantuntijan työelämätaito: Uteliaisuus ja oppimishalu

Inhimillisesti kestävän työelämän toinen avain on olla utelias, ja valmis oppimaan jatkuvasti uutta, sekä suhtautua vastaanottavaisesti muutokseen ja kasvuun. Jotta voi tehdä viisaita päätöksiä, on olennaista ottaa erilaisia perspektiivejä, ja arvioida informaatiota useasta näkökulmasta. Lisäksi kannattaa pyrkiä ymmärtämään maailmaa kokonaisuutena, sekä näkemään asioiden keskinäisriippuvuus ja monimutkaisuus sen sijaan, että päätyisi mustavalkoisiin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Opi uteliaisuuteen ja oppimishaluun liittyvät työelämätaidot näiden valmennusten avulla:
Academy of Brain
HR:n edustaja, testaa opintopolua ilmaiseksi.
Tilaa tästä

3. Asiantuntijan työelämätaito: Työkaveruus

Jotta syntyisi uutta ajattelua ja tuloksia, tarvitsemme luottamusta ja inhimillisesti kestävää yhteistoimintaa. Vuorovaikutuksen tarkoituksena on tiedon vaihtamisen lisäksi

rakentaa suhdetta, luottamusta ja arvostusta.Työkaveruuden neljä keskeistä tekijää ovat ammattimaisuus, yhteinen suunta, työn sujuvuus ja rakentavat asenteet. Näitä taitoja pääset nyt kehittämään!

Opi työkaveruuden työelämätaidot näiden valmennusten avulla:
HR:n edustaja, testaa opintopolua ilmaiseksi.
Tilaa tästä

4. Asiantuntijan työelämätaito: Kyky kohdata haasteet ja muuttaa maailmaa

Yhteisöjen toimintaympäristöt ovat yhä ennustamattomampia, joten asiantuntijana kykysi toimia haastavissa ja monimutkaisissa tilanteissa on yhä tärkeämpää!  Ristiriitatilanteissa toimijuus edellyttää rohkeutta ja aloitteellisuutta. Haasteiden kohtaaminen vaatii myös sitkeyttä ja optimistista asennetta. Ristiriitatilanteissa asiat kannattaa ottaa puheeksi, ja pyrkiä näkemään ne myönteisessä valossa. On tunnistettava, mistä on kyse, ja löytyisikö tilanteesta jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle.

Opi haasteiden kohtaamisten ja maailman muuttamisen työelämätaidot näiden valmennusten avulla:
HR:n edustaja, testaa opintopolua ilmaiseksi.
Tilaa tästä

Lataa esite:

Asiantuntijan tulevaisuuden työelämätaidot opintopolku


Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Academy of Brainin uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää viimeisimmät uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan postilaatikkoosi. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Academy of Brainin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Muuta mieltäsi

Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien valmennusten avulla. Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Opit palautumaan ja keskittymään sekä parannat vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä sisällöistämme, jotka ovat kaikki palvelussa käytössäsi:

Hyvinvointi

 • Aikuisen unikoulu
 • Paranna palautumistaitoja
 • Käytännön mindfulnessia
 • Arjen mielenhallinta
 • Painonhallinnan psykologia

Itsensä johtaminen

 • Ajankäytön hallinta
 • Keskittymiskyvyn ABC
 • Muutos haltuun – Kehitä paineensietokykyä
 • Mindset

Esimiestaidot

 • Parempaa palautetta
 • Näin ratkaiset konfliktit
 • Valmentava johtaminen

Yhteistyötaidot

 • Läsnäoleva vuorovaikutus
 • Huipputiimi
 • Psykologinen turvallisuus
 • Digitaalinen vuorovaikutus ja virtuaalitiimit
 • Persoonallisuus työelämässä

Valmennusteemat

Asiantuntijaryhmä Academy of Brainin taustalla

Academy of Brain on koonnut oman asiantuntijaryhmän, joka varmistaa, että työelämätaitosisällöt perustuvat vahvaan asiantuntemukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen.

Ville Ojanen

VILLE OJANEN

Ville on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, jolla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus työelämän muutoksesta ja psykologisten taitojen valmentamisesta.

Minna Huotilainen

MINNA HUOTILAINEN

Minna on Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori, sekä tutkii muistia ja oppimista CICERO-verkostossa aivotutkimusmenetelmillä. Lisäksi hän johtaa kansainvälistä Changing Education -maisteriohjelmaa.

Jarmo Manner

JARMO MANNER

Jarmo on kauppatieteiden maisteri, organisaatiokonsultti ja johdon valmentaja. Hänellä on 15 vuoden johtamiskokemus sekä 20 vuoden kokemus yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden kehittämisestä.

Title Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Title Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Title Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU