Kvartaalituotanto – Psykologiset työelämätaidot uunituoreena - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi
Academy of Brain kvartaalituotanto

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan ja Academy of Brain muuttuu mukana.  Uudistimme tuotantomalliamme kvartaalipohjaiseksi kussakin kvartaalissa toteutamme tuotannon kahden toimintaperiaatteemme mukaisesti: vain tutkittua tietoa ja aitoa mikro-oppimista 

Miten valitsemme aiheet ja lähteet

Valitsemme aiheet asiakasrajapinnasta kerätyn tiedon, asiakaskyselyiden ja työelämää tutkivien lähteiden perusteella. Peilaamme jatkuvasti työelämän kehittymistä niin Suomessa kuin globaalisti.

Maailma on pullollaan tietoa eri medioineen ja lähteineen. Siivilöimme tuotannossa tätä tietoa tekemällä kattavia katsauksia akateemiseen ja ammatilliseen tutkimukseen.

”Otamme uudistuneessa valmennustuotannossamme huomioon psykologisten työelämätaitojen oppimisen erityispiirteiden lisäksi sen, että oppimissisältöjä voi nykyään käyttää oppimisalustojen lisäksi myös intranetissä. Tämä tehostaa asiakkaidemme henkilöstön oppimista sekä laajentaa asiakaskuntaa niihin, joilla ei ole omaa oppimisympäristöä.” – Toni Toivanen, CEO

Miten tuotamme

Asiantuntijaryhmämme ja Learning Success Management tiimimme tekevät katsauksen tutkimukseen. Tämän jälkeen tutkimustieto tiivistetään käsikirjoitusvaiheessa ytimekkäiksi käsikirjoituksiksi useammassa eri vaiheessa.

Käsikirjoitukset tuotetaan videoiksi, jotka noudattavat Flash Learning –mallia: noin viiden minuutin mitta, ytimekkyys, selkeys ja reflektointiin kannustaminen. Nämä videot sopivat niin yksilötason oppimiseen kuin yhdessä oppimiseen. Oppi viedään käytäntöön sisältöjen tarjoamilla itse- tai ryhmäreflektiopisteillä.

”Yhteistä keskustelua ja omaa ajattelua stimuloiva, laadukas ja tutkimuksen perustuva sisältö on psykologisten työelämätaitojen oppimisen ytimessä. Vuosien varrella, soft skills -oppimisen eturintamassa olemme kehittäneet tavan tuottaa sisältöjä, jotka optimaalisella tavalla vastaavat tämän päivän työelämätaitojen oppimisen haasteisiin.” – Ville Ojanen, johtava psykologi (asiantuntijaryhmä)

Viimeisessä vaiheessa sisällöt tehdään useammalle kielelle ja toisiensa kanssa yhteneväisiksi. Tällä takaamme oppien identtisyyden ja hyödynnettävyyden monikielisissä organisaatioissa.

Koko tämän prosessin ajan asiantuntijaryhmämme toimii laadun varmistajana.

”Uusi ketterämpi tuotantomalli mahdollistaa sen, että pystymme entistä nopeammin tarttumaan ajankohtaisiin ja toivottuihin teemoihin. Ajatus muutosaiheisesta sisällöstä syntyi vasta muutama kuukausi sitten, joten on hienoa että voimme tarjota sisältöä jo nyt! Nyt kun pääsemme vauhtiin tämän kvartaalittaisen tuotannon kanssa, voimme jatkossa nopeuttaa tuotantoa entisestään ja luoda sisältöjä ajankohtaisiin ja toivottuihin teemoihin yhä nopeammin.” – Iines Vuorjoki, Learning Success Manager

Ensimmäinen kvartaalituotanto keskittyy muutokseen

Ensimmäinen kvartaalituotanto keskittyy muutokseen. Tehokas sopeutuminen ja toiminta muutostilanteissa ovat korvaamattomia taitoja tämän päivän nopeasti muuttuvassa työelämässä. Näiden taitojen avulla yksilöt ja organisaatiot pystyvät reagoimaan nopeasti ja joustavasti uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. 

Academy of Brain, science of Soft Skills Learning

Ensimmäinen kvartaalituotantomme käsittelee muutosta

Tutustu muutosvalmennuksiin

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU