Työelämätaitovalmennukset herättävät suurta kiinnostusta kansainvälisessä oppimisalustakentässä - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Aloitimme kumppanuuskanavan rakentamisen kokeilumielisesti toukokuun alussa, ja tähän mennessä olemme solmineet sopimuksia useamman oppimisalustatarjoajan kanssa. Tahti tuntuu edelleen kiihtyvän ja organisaatioissa ilmenevää kysyntää laadukkaalle työelämätaitosisällölle tuntuu olevan enemmän kuin koskaan.

”Visionamme on voimaannuttaa yksilöitä ja organisaatioita menestymiseen tarvittavilla taidoilla yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa. Oppimisalustatarjoajien osoittama kiinnostus sointuu täydellisesti yhteen visiomme kanssa, mahdollistaen meidän tavoittaa yhä suurempi oppijoiden joukko ja vaikuttaa merkityksellisesti heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuunsa”, kertoo Toni, Academy of Brainin toimitusjohtaja.

Olemme luomassa vahvaa työelämätaitojen ekosysteemiä

Kumppanuuskanavamme tavoitteena on luoda vahva ekosysteemi, jossa oppimisalustojen tarjoajat voivat saumattomasti integroida työelämätaitovalmennuksemme osaksi heidän tarjontaansa. Mahdollistamme kumppaneillemme arvonlisän tuottamisen heidän omassa asiakaskentässään, edistäen samalla työelämätaitojen kehittämiskulttuurin arkipäiväistymistä. 

Kumppanien jakaantuminen lähes kaikille mantereille, on samalla osoitus työelämätaitojen yleismaailmallisuudesta toimialasta ja maasta riippumatta. Reaktio on ollut positiivinen johtavista yritysoppimisalustoista innovatiivisiin koulutuslaitoksiin.  

”Uskomme, että luomalla strategisia kumppanuuksia oppimisalustojen tarjoajien kanssa voimme laajentaa työelämätaitovalmennusten vaikutuspiiriä, palvella laajempaa yleisöä ja yleistä hyvää. Tämä hyödyttää paitsi kumppaneitamme myös antaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä maailmanlaajuisen taitavan ja sopeutuvan työvoiman kehittämistä”, lisää toimitusjohtaja

Kumppanuuskanavan menestys on samalla arvostavamme palaute Academy of Brain työelämätaitovalmennusten laadusta. Olemme kehittäneet aidosti mikro-oppimiseen keskittyvän tuotantomallin, joka vastaa tehokkaasti kiireisen työelämän työelämätaitohaasteisiin. Valmennusteemamme kattavat joukon nykyhetken ja tulevaisuuden kannalta kriittisiä taitoja, kuten johtajuutta, inhimillistä tuottavuutta, vuorovaikutusta, yhteistyö- ja kasvun mindset -taitoja. 

Fokuksessa laadukas työelämätaitojen valmennustuotanto

Kasvavasta kumppanitoiminnasta huolimatta, sitoudumme tuottamaan innovatiivisia ja vaikuttavia työelämätaitovalmennuksia. Oppimisalustatarjoajien vahva kiinnostus merkitsee meille merkittävää virstanpylvästä matkallamme kohti missiotamme saada kaikkien yksilöiden ja organisaatioiden saataville sekä korkealaatuista työelämätaitovalmennusta.  

Paljastamme ajan kanssa joukon mielenkiintoisia uutisia kumppanuuksista ja tulevaisuuden kehityksestä. Yhdessä suuntaamme kohti tulevaisuutta, jossa kaikilla on mahdollisuus olla osana ihmiskunnan matkaa kohti inhimillisesti kestävää työelämää. 

 

”Liity mukaan maailmanlaajuiseen työelämätaitojen kehittämismissioon! Olemme laajentamassa kumppaniverkostoamme myös Suomeen, joten keskustelemme mielellämme kumppanuudesta kaikkien oppimisalustatarjoajien kanssa. Yhteistyökumppaninamme olette aktiivisena kumppanina luomassa inhimillisesti kestävää työelämää, ja saatte samalla mahdollisuuden päästä käsiksi tuottoisaan palkkiomalliin. ” – Toni, Academy of Brainin toimitusjohtaja

Haussa kumppanuus?

Varaa kumppanuuskeskustelu

 – Academy of Brain, the science of Soft Skills learning

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU