Työelämätaitosisällöt intrassa - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Intraan tuotava työelämätaitokirjasto tarjoaa työntekijöille vaivattoman pääsyn työelämätaitojen oppimisen pariin. Nopeasti saatavilla olevat, muutaman minuutin oppimissisällöt mahdollistavat oppimisen kiireisille asiantuntijoille ja esihenkilöille. Tämä toimii tehokkaana keinona henkilöstön kehittämisstrategiassa ja auttaa organisaatioita pysymään kilpailukykyisinä nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Mikro-opintokirjasto Sharepoint intraan

Mitä työelämätaitojen mikro-oppimiskirjasto sisältää?

Työelämätaitojen mikro-oppimiskirjasto mahdollistaa esihenkilö-, johtamis-, itsensä johtamis-, palautumis-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja mindset-taitojen kehittämisen. Yli 50 mikrokurssin kokonaisuus tarjoaa oppimiskatalyyttejä niin yksilön reflektointiin kuin ryhmien yhteisölliseen oppimiseen.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Tutustu mikro-oppimiskirjaston valmennuksiin

Lataa katalogi
Year Established
Products
Team Size
Clients

Miten tuemme työelämätaitojen kehittämistä?


Learning success management –tiimimme tukee asiakkuuksia FUSE™ -oppimismallin keinoilla. Asiakkaanamme saatte organisaatiollenne määritetyn learning success managerin, joka toimii kontaktinanne kaikissa työelämätaitoihin liittyvissä asioissa.

Tuemme mikro-oppimiskirjaston hyödyntämistä

  1. Valmiilla viestintämateriaalilla, kuten kuukausinostot

  2. Yhteisöllisen oppimisen sparrailulla ja tukimateriaaleilla

  3. Jakamalla parhaimpia käytäntöjä ja muita hyödyntämisen vinkkejä

Haluatko kuulla miltä toteutus näyttäisi teillä?

Varaa Demo

Psychological Safety

Psychological safety affects a team’s performance, its climate, knowledge sharing and creativity. How to create a sense of psychological safety in your team?
Katso video

Ajankäytön hallinta

Ajankäytön hallinnassa on kolme osa-aluetta.

Muistiinpanot, päivän suunnittelu ja optimointi. Tässä ajankäytön hallinnan quick fixissä saat nopean katsauksen näihin kolmeen alueeseen ja niiden kehittämiseen.

Katso video

Vuoden 2022 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille sydämen asia, siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla NPS-lukuamme. Viimeisin lukumme oli 71 ja voimmekin ylpeänä voimme todeta, että sijoitumme parhaiden joukkoon! Haluamme jatkaa tätä tiellä eteenpäin ja kehittää toimintaamme yhä paremmaksi, joten toivomme, että jatkossakin kuulemme palautettanne, toiveitanne ja kehitysehdotuksianne.

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU