Olemme innoissamme Bryqin kanssa solmitusta strategisesta kumppanuudesta. Bryq on johtava soft skills talent intelligence toimija, jonka avulla voidaan kerätä edistyksellisesti talent tietoa ja suunnitella koulutustarpeita tiedon pohjalta. Hyödyntämällä sekä Bryqin että Academy of Brainin tarjontaa mahdollistuu datavetoinen soft skills kehittäminen. Tällöin valmennustarpeet voidaan tunnistaa yksilö- ja organisaatiotasolla ja kohdistaa näihin tarpeisiin valmennuksia juuri silloin kun se on tarpeen. Tämä yhteistyö mahdollistaa tiimien rakentamisen, joissa yhteistyötaidot, resilienssi ja suorituskyky ovat entistäkin korkeammalla.  

”Yhteistyö Academy of Brainin kanssa mahdollistaa ainutlaatuisen arvolupauksen tarjoamisen. Integroimalla talent insights toimintomme Academy of Brainin soft skills koulutuksiin luomme tehokkaan ratkaisun, joka ei vain tunnista keskeisiä soft skills osaamistarpeita, vaan tarjoaa myös tarvittavan koulutuksen niiden kehittämiseksi. Tämä kumppanuus on merkittävä askel eteenpäin missiossamme voimaannuttaa organisaatioita kehittämään korkean suorituskyvyn tiimejä.”, Chryssa Takou, Partner Relationships Manager (Bryq).

”Kumppanuudessamme molempien vahvuudet yhdistämällä saavutetaan täydellinen synergia. Yhdistämällä tutkimukseen perustuvat valmennussisältömme Bryqin innovatiiviseen talent tietoon, tarjoamme organisaatioille vankan kehyksen työntekijöiden sitoutumisen ja suorituskyvyn parantamiseksi. Olemme innoissamme yhteistyöstä Bryqin kanssa tarjotaksemme työkalut, joilla datavetoinen soft skills kehittäminen on mahdollista.” – Toni Toivanen, toimitusjohtaja (Academy of Brain).

Lisätietoja saat Bryqin ja Academy of Brainin verkkosivuilta.