Yhteistyö | Solu Digital & Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi
Solu Digital ja Academy of Brain yhteistyö

Yhteistyömme Solu Digitalin kanssa on merkityksellinen askel kohti innovatiivista introjen hyödyntämistä. Yhdessä tuomme Solu Digitalin asiakkaiden saataville introihin sopivaa psykologisten työelämätaitojen oppimissisältöä.

Academy of Brainin tutkittuun tietoon pohjautuvat mikro-opintovideot ovat saatavilla Solu Digitalin Sharepoint-introihin helposti ja edullisesti. Tuomalla sisällöt intraan tehdään oppimisesta kitkatonta ja saavutettavaa. Oppimiseen on helppo tarttua myös kiireisenä aikana, sillä oppimissisällöt ovat noin viiden minuutin mittaisia videoita.

Solu Digital kehittää digitaalista tiimityötä. Yhteistyö tuo heidän tarjontaansa digitaalisen työelämän näkökulmasta merkittävää psykologisten työelämätaitojen kehittämisosaamista. Yhdistelemällä moderneja työelämätaitoja edistyksellisiin digitaalisiin ratkaisuihin, voidaan työelämää kehittää tehokkaammaksi, mutta samalla vähemmän kuormittavaksi.

Academy of Brainille yhteistyö on merkittävä osa missiotamme – inhimillisen työelämän puolesta toimimista. Missiomme onnistumisen näkökulmasta olennaisin askel on varmistaa oppimissisältömme saavutettavuus tuomalla ne mahdollisimman moneen teknologiaratkaisuun. Laajentuminen Microsoftin Sharepoint -intraan kasvattaa potentiaalista toimintakenttää moninkertaiseksi niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Solu Digitalin ja Academy of Brainin asiakkaille intrapohjaiset oppimisratkaisut mahdollistavat:

  • Kitkattoman pääsyn oppimisen pariin milloin ja missä tahansa 
  • Matalamman oppimiskynnyksen ja oppimisen nopeuden 
  • Intran käyttöasteen kasvattamisen ja viestintätehon parantamisen  
  • Tiimityölle tärkeiden psykologisten työelämätaitojen hallinnan.  

Kiitämme Solu Digitalia luottamuksesta ja hyvin alkaneesta yhteistyöstä. Yhdessä luomme entistä inhimillisempää ja tehokkaampaa työelämää. 

 

Solu Digitalin huippuasiantuntijat ovat sitoutuneet kehittämään digitaalisia ratkaisuja organisaation eri tarpeisiin, jotta työskentely sujuu vaivattomasti ja turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Etsitään yhdessä organisaatiollenne sopivat ratkaisut ja rakennetaan paras digitaalinen työympäristö!

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU