Academy of Brain - verkkovalmennukset

Academy of Brain

#varttiviikossa

Lupaa tänä vuonna panostaa itseesi ja anna vartti viikossa aikaa oppimiselle!  Työelämän käsinkosketeltava kiire, hektisyys, jatkuvat muutokset ja etätyön lisääntyminen tuovat omat haasteensa työhön liittyvien taitojen ylläpitämiseen. Suurin este oppimiselle on monen mielestä ajanpuute. Mistä ihmeestä löytyisi aikaa? Ei hätää, sillä vartti viikossa riittää!

Lue lisää

#varttiviikossa

Me Academy of Brainilla ohjaamme asiakkaitamme tukemaan valmennuksiin liittyvää ajankäyttöä. Vakuutamme myös, että vartti viikossa riittää, sillä ajatus lyhyistä oppimisen hetkistä madaltaa kynnystä aloittaa opiskelu. 15 minuutin opiskelun jälkeen opittua syvennetään kokeilemalla ja reflektoimalla käytännön työssä. 

Lupaako organisaatiosi vartin viikossa oppimiselle? Lupaatko sinä vartin viikossa oppimiselle?

Ota haaste vastaan ja haasta myös kollegaasi, sillä vartti viikossa riittää!

#varttiviikossa

Vartti viikossa -oppimistapa käyttöön – 5 vinkkiä:

1. JAA TIETOA

Jaa henkilöstölle tietoa tarjolla olevista valmennuksista sekä mikro-oppimisen ideologiasta. Academy of Brain tarjoaa asiakkailleen tukea viestintään ja valmennusten käyttäjien aktivoimiseen.

2. RÄÄTÄLÖI TARPEEN MUKAAN

Räätälöikää henkilöstöllenne oma opintopolku Academy of Brainin kanssa. Kaikki valmennukset suunnitellaan niin, että ne voi suorittaa myös pienissä pätkissä.

3. ASETTAKAA YHTEISET TAVOITTEET

Valitkaa tiimille tai koko henkilöstölle yhteinen valmennus suoritettavaksi, ja keskustelkaa jokaisen osion jälkeen.

4. KANNUSTA

Kannusta henkilöstöä etsimään itselleen mielekästä sisältöä valmennussivuston hakutoiminnon avulla. Tarjolla on paljon sisältöä esimerkiksi hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen.

5. MUUTA TAVAKSI

Sulauta mikro-oppiminen osaksi tiimityötä. Käytä verkkovalmennussisältöjä esimerkiksi tiimipalavereissa, esimiesaamuissa tai mentoripareissa.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Varaa 15 min. verkkotapaaminen

Testaa palveluamme ilmaiseksi

Tutustu tulevaisuuden työelämätaitovalmennuksiin ilmaisella testijaksolla. Kaikki valmennuksemme pohjautuvat mikro-oppimiseen ja helposti jaettavissa 15-minuutin oppimishetkiin.

Tilaa testitunnukset

Katso videomme

Academy of Brain muuttaa mielesi.

Tilaa uutiskirje

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU