Perusvalmiuksia työelämään – Verkkovalmennuksia HSL:lla! - Academy of Brain

Perusvalmiuksia työelämään – Verkkovalmennuksia HSL:lla!

HSL tarjoaa Sinulle Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun omaan käyttöösi. Voit lunastaa henkilökohtaisen lisenssisi alla olevassa lomakkeessa ja aloittaa opiskelun vaikka tänään!

Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien verkkovalmennusten avulla. Opi kanssamme palautumaan ja keskittymään sekä paranna vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla.

Academy of Brainin sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen kehittämiseen. Kehitämme taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi – sekä arjessa että töissä. Löydät palvelusta kymmeniä verkkovalmennuksia itsensä johtamisen, työelämätaitojen ja hyvinvoinnin kehittämiseen suomeksi ja englanniksi – satoja videoita ja harjoitteita käytössäsi juuri silloin, kun sinulla on paras hetki opiskella.

Oppiminen on helpompaa, joustavampaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen. Academy of Brainin verkkovalmennukset tekevät oppimisesta helppoa ja joustavaa, sillä voit itse päättää, milloin, miten ja mitä haluat oppia. Mobiilissa tai läppärillä. Tee niin kuin itse haluat. Melko vaivaton oppimisprosessi!

Asiantuntijaryhmämme on sinua varten ja vastaa valmennusten laadusta. Ryhmän jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

HSL:lle on rakennettu palveluun Perusvalmiuksia työelämään-opintopolkukokonaisuus, joita suoritetaan yhdessä. Kokonaisuuteen kuuluu kolme opintopolkua:

  • Uusi minä – Itseohjautuvuus haltuun!

    Ajanjakso: 1.10.2020-31.1.2021

  • Yhdessä olemme vahvoja – Jokainen luo hyvän työn fiilistä.

    Ajanjakso: 1.2.2021-31.5.2021

  • Stressi haltuun – Opi loistamaan muutoksessa ja paineessa.

    Ajanjakso: 1.6.2021-30.9.2021

Esimiehille on rakennettu palveluun lisäksi oma polku: Johda itseäsi ja muita hyvin. Polussa keskitytään itseohjautuvuuden kehittämiseen omien ajattelumallien kehittämisen kautta, sekä tämän päivän tärkeimpien esimiestaitojen kehittämiseen.

Matkalippujen tarkastajille on rakennettu oma polku: Vuorotyöntekijän hyvinvointi. Opintopolun sisältö kehittää matkalippujen tarkastajien palautumistaitoja ja tarjoaa konkreettista tukea vuorotyön haasteisiin.

Voit tutustua Academy of Brainin koko tarjontaan tarkemmin täällä. Voit katsoa esittelyvideon täällä.  

 

AOB Tietosuojakäytäntö:

 

 

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU