Webinar - Academy of Brain
Sign up

Tuleva Webinaari

Yhteisön näkymättömät voimat ja miten niitä johdetaan?

HR:n edustaja, tervetuloa mukaan Academy of Brainin webinaariin, joka järjestetään 14.11.2023 klo 15–16. 

Webinaarissa käsitellään yhteisön näkymättömiä voimia, neljää keskeistä yhteisötaitoa ja sitä, mitä ne tarkoittavat johtamisessa ja työyhteisön jäsenen toiminnassa.  

Keskustelua luotsaavat Academy of Brain asiantuntijat, psykologi Ville Ojanen ja johdon valmentaja Jarmo Manner. Webinaari on tarkoitettu HR-päättäjille ja yhteisön johtamisesta kiinnostuneille. 

Ihmiset luovat yhteisön, jolla on liiketoimintaan vaikuttavia, usein piilossa ja pinnan alla olevia ominaisuuksia ja piirteitä. Sellaisia ovat esimerkiksi uskomukset siitä, mikä on mahdollista, mistä voi puhua ja miten puhutaan.    

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan esimerkiksi näistä teemoista: 

  • Millaisia asioita erilaisilla tavoilla selittää ja sanoittaa asioita suljetaan pois – tai sisällytetään osaksi toimintaa?
  • Millaista kokemusta luodaan siitä, kenellä ja missä tilanteessa onturvallista olla?
  • Ketä kuunnellaan ja ketä ei kuunnella?

Ilmoittaudu mukaan

Aihe: Yhteisön näkymättömät voimat ja miten niitä johdetaan?
Ajankohta: 14.11.2023 klo 15.00
Kesto: 1h
Kenelle: HR-päättäjille ja yhteisön johtamisesta kiinnostuneille
Webinaari on maksuton 

Etkö pääse osallistumaan? Voit silti rekisteröityä. Jokainen ilmoittautunut saa linkin webinaaritallenteeseen muutaman viikon sisällä webinaarista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin. Teams-linkki lähetetään heti sähköpostisi vahvistamisen jälkeen.

Osallistumalla liityt Academy of Brainin uutiskirjeen tilaajaksi. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje tarjoaa sinulle etuoikeuden webinaareihin ja Valmennuskahveillemme. Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Academy of Brainin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Sign up
LOGIN