Salomaa - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Verkkovalmennuksia salomaalaisille – Vartti viikossa viisaammaksi

Salomaa tarjoaa Sinulle Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun omaan käyttöösi. Voit lunastaa henkilökohtaisen lisenssisi alla olevassa lomakkeessa ja aloittaa opiskelun vaikka tänään!

Tilaa tunnukset

Aloita verkko-opiskelu

Olosuhteita voi olla vaikea muuttaa, mutta omaa mieltään voi muuttaa aina. Itsensä kehittämisen ytimessä on itsereflektio – kyky pysähtyä ja esittää itselleen olennaisia kysymyksiä. Miten Sinä voit kehittää omaa ajatteluasi, miten suhtaudut arjen ristiriitoihin ja otat vastuuta toiminnastasi tiimin jäsenenä tai esimiehenä? Kehitämme nyt taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi – sekä arjessa että töissä.

Academy of Brainin verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Verkkovalmennukset toimivat mainiosti myös mobiilisti – satoja videoita ja harjoituksia käytössäsi juuri silloin, kun sinulla on paras hetki opiskella! Sinulla on Netflix-mallilla kaikki palvelun sisällöt vapaasti käytössäsi suomeksi ja englanniksi.

Verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Voit tutustua Academy of Brainin tarjontaan tarkemmin täällä.

Lunasta tunnuksesi

Lunasta tässä henkilökohtainen lisenssisi syöttämällä kirjautumiskoodi (olet saanut koodin sivun linkin yhteydessä).

ACADEMY OF BRAIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 02.02.2021

Yli 110 asiakasorganisaatiota käyttävät valmennuksiamme.
Tilaa tunnukset
KIRJAUDU