Tukea arjen ja etätyön muutokseen opettajille - Academy of Brain

Hyvä opettaja, hyvinvointisi on nyt tärkeintä! OAJ haluaa tarjota Sinulle jäsenetuna Korona-viruksen aiheuttaman mullistuneen arjen keskelle hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevan verkkovalmennuspalvelun. Tässä opintopolussa pääset huippuasiantuntijoiden johdolla parantamaan omaa unta, palautumista, arjen mielenhallintaa, muutoskyvykkyyttä sekä vuorovaikutustaitoja digitaalisissa viestimissä. 

Academy of Brainin verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Mitä saat AOB:sta

Tukea arjen ja etätyön muutokseen-opintokokonaisuuden lisäksi kaikki Academy of Brainin sisällöt ovat vapaasti käytössäsi 12 kk ajan.  AOB:n verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, johtamista, hyvinvointia ja itsensä johtamista.

Palvelusta löytyy sekä pidempiä verkkovalmennuksia että nopeita quick fixejäkin. Voit valita itsellesi mieluisan aiheen ja toteutustavan AOB:n laajasta ja jatkuvasti kehittyvästä valikoimasta. 

​Miten hyödynnät AOB:ta

AOB toimii kuin Netflix. Kaikki palvelun sisällöt ovat vapaasti käytössäsi 12 kuukauden ajan. Voit itse valita ajan ja paikan opiskelullesi. AOB toimii mainiosti myös mobiilisti!

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada Academy of Brainin verkkovalmennuksiin vuoden jäsenyys OAJ:n jäsenhintaan 19,90€ (ovh 129€). Voit lunastaa jäsenyyden itsellesi alla olevalla lomakkeella ja kaikki sisällöt ovat heti käytössäsi. Olet saanut OAJ:lta koodin, jolla saat lunastettua lisenssin itsellesi tarjoushintaan.

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”15620″ discount_code=”OAJ-ALE” discount_percent=”84.57″]

 

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU