Markkinoinnin automaatio - Academy of Brain

Rattaat pyörimään markkinoinnin automaatiolla

Ota yhteyttä

Markkinoinnin automaatio


Markkinoinnin automaatio on teknologiapohjainen lähestymistapa markkinointiin ja viestintään, joka mahdollistaa markkinoinnin tehtävien automaation. Me Ghoconilla viemme markkinointisi täysin uudelle tasolle tarjoamalla markkinoinnin automaation palveluita, Hero Monday CRM työkalun avulla. Mikäli sinulla on jo jokin markkinoinnin automaation työkalu käytössäsi, autamme myös sen hallinnassa.

Markkinoinnin automaation avulla nopeutat markkinoinnin tehtävien suorittamista, kuten sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median hallintaa ja kampanjaseurantaa. Automaatio mahdollistaa tehostetumman, tietoon ja dataan perustuvien päätösten tekemisen. Markkinoinnin automaatio antaa myös  mahdollisuuden keskittyä merkittävämpiin tehtäviin ja parantaa asiakaskokemusta tarjoamalla henkilökohtaisempaa ja tarkempaa markkinointia.

Meiltä sujuu työskentely useimpien CRM- ja automaatiotyökalujen parissa ja autamme asiakkaitamme hallinnoimaan mm. seuraavissa alustoissa:

VARAA AIKA KALENTERISTAMME, NIIN JUTELLAAN LISÄÄ

HERO MONDAY MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Hero Monday on kustannustehokas modernin myynnin ja markkinoinnin CRM työkalu. Hero Mondayn avulla sisällytät kaikki myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet saman alustan alle. Markkinoinnin automaation avulla viet tekemisen täysin uudelle tasolle. Hallitset ja automatisoit viestintää, kampanjoita ja myyntiä tehokkaasti. Pidät yhä tehokkaammin yhteyttä olemassa oleviin sekä luot tehokkaasti suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin eli ”liideihin”. Hero Monday automaation avulla ylläpidät suhteita asiakkaisiin ja hoidat liidejä tehokkaasti kohti myyntimahdollisuuksia ja parempaa asiakaskokemusta.

Markkinoinnin automaation avulla voit tarjota henkilökohtaisempaa ja tarkempaa markkinointia juuri oikeille kohderyhmillesi. Tavoitteena on luoda luottamussuhde asiakkaiden ja liidien kanssa ja tarjota arvokasta tietoa ja apua heidän ostopäätöksensä tueksi.

Laitetaanko yhdessä markkinointisi uudelle tasolle Hero Monday automaation avulla?

OTA YHTEYTTÄ
TUTUSTU HERO MONDAY PALVELUPAKETTEIHIN
Tutustu lisää

MIKSI AUTOMAATIO KANNATTAA?

Tehokkaampaa tekemistä

Automaatio tekee markkinoinnista huomattavasti tehokkaampaa, sillä  toistuvat tehtävät suoriutuvat automaation avulla nopeasti ja tarkasti.

Skaalautuvuus

Automaation avulla pystyt laajentaamaan ja tehostamaan markkinointitoimintoja ja kampanjoita tavoitteiden saavuttamiseksi ilman henkilöstön ja budjetin merkittävää lisäämistä. 

Parempi asiakaskokemus

 Automaation avulla pystyt personoimaan viestintääsi juuri oikealle kohderyhmälle, jolloin viestintäsi on ja tarkempaa. Siten myös asiakaskokemus paranee.

Ajansäästö

Säästät huomattavasti aikaa, sillä automaation avulla hoidat toistuvia tehtäviä automaattisesti ja aikaa jää merkittävämpiin tehtäviin.

Mittaaminen ja raportointi

Automaatio tarjoaa reaaliaikaisia ​​tietoja ja analytiikkaa. Markkinointikampanjan tehoa voidaan mitata ja seurata, jolloin tekemisestä tulee dataohjatumpaa ja  tuloksellista.

Parempi budjetin hallinta

Automaatio mahdollistaa tarkkojen kustannusten seurannan ja näin myös tehokkaan budjetin hallinnan.

VARAA AIKA KALENTERISTAMME JA JUTELLAAN LISÄÄ