Tukea etäopettamiseen ja mielen hyvinvointiin - How Violins - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Academy of Brain ja How Violins ovat ryhtyneet yhteistyöhön suomalaisen kulttuurielämän tukemiseksi.

Kulttuuriala on kriisissä, kun konsertit peruuntuvat ja kaikki lähitekeminen on jäissä. Haluamme tarjota Sinulle, hyvä musiikinopettaja, työkaluja mielen hyvinvointiin ja etäopettamiseen.

Saat kahdeksi viikoksi ilmaiseksi käyttöösi Academy of Brainin verkkovalmennuspalvelun, josta löydät kymmeniä käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen pohjautuvia verkkovalmennuksia henkisen hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taitojen kehittämiseen. How Violins on rakentanut Sinulle myös oman opintopolun, josta sinun on helppo aloittaa opiskelu:

Tukea etäopettamiseen ja mielen hyvinvointiin

Mitä saat AOB:sta

Academy of Brainin verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Palvelusta löytyy sekä pidempiä verkkovalmennuksia että nopeita quick fixejäkin. AOB toimii kuin Netflix. Kaikki palvelun sisällöt ovat vapaasti käytössäsi 2 viikon ajan. Voit itse valita ajan ja paikan opiskelullesi. AOB toimii mainiosti myös mobiilisti!

Syötä tähän erikseen How Violinsin OpePortaalista saamasi alennuskoodi, ja saat kahden viikon jäsenyyden veloituksetta (ilman mitään sitoumuksia).

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”39736″ discount_code=”howviolins” discount_percent=”100″]

 

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU