FUSE™-oppimismalli tukee ihmistaitojen oppimista - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi
FUSE

Academy of Brain on muovannut FUSE™-oppimismallin kehittämään työelämän inhimillisiä taitoja ja aikuisen oppimista. Pitkäjänteiseen työhön, asiantuntijuuteen ja asiakaskokemuksiin pohjautuva malli yhdistää eri oppimismetodien parhaat puolet, vie oppimisen osaksi arkea, painottaa yhteisöllistä oppimista ja kehittää organisaation kyvykkyyttä vastata nopeasti muuttuviin osaamistarpeisiin.

Työelämässä yhä tärkeämmäksi nousevien ihmistaitojen omaksuminen vaatii yksilöltä esimerkiksi itsetuntemuksen kehittymistä, oman toiminnan reflektointia ja aikuisena kasvamista. Academy of Brainin valmentaja, psykologi Ville Ojanen näkee, etteivät perinteiset oppimismenetelmät yksin riitä vastaamaan näihin haasteisiin ja tämän päivän työelämän tarpeisiin.

– On löydettävä uusia, skaalattavia oppimistapoja henkilöstön kehittämisen tueksi. FUSE™-oppimismalli on kehitetty vastaamaan juuri tähän tarpeeseen, Ojanen toteaa.

Nyt lanseerattava FUSE™-oppimismalli yhdistelee joustavasti erilaisia oppimiskäytäntöjä ja -näkemyksiä. Se kuvaa millaisia periaatteita ja malleja on valjastettava käyttöön, jotta ihmistaitojen oppimisen haasteisiin vastataan aidosti ja tapauskohtaisesti. Mallin kulmakiviä ovat verkko-oppiminen, mikro-oppiminen, käytännöllisten keinojen ja käytännön hyödyn painottaminen, käänteinen oppiminen, oppimisprosessin fasilitointi, sekä itse- ja yhdessäohjautuvan oppimisen tukeminen.

FUSE™-oppimismalli näkyy Academy of Brainin kaikessa toiminnassa ja sisällöissä. Sitä tuodaan vahvasti esille myös asiakastyössä. Academy of Brain tukee asiakkaitaan ottamaan FUSE™-oppimismallin käyttöön koko organisaatiossa. Tarjolla on myös oppaita ja käytännön vinkkejä siihen, miten yhdessä oppiminen organisoidaan, miten jatkuvan oppimisen kulttuuria kehitetään ja miten organisaatiossa luodaan toimivia oppimisen rakenteita ja prosesseja.

– Yhdistelevän oppimisen periaate on ohjannut toimintaamme jo pitkään, mutta selkeän FUSE™-oppimismallin myötä kokonaisuus saadaan asiakastyöhön mukaan aiempaa systemaattisemmin, Academy of Brainin Customer success manager Hanna Puharinen iloitsee.

FUSE™-mallin osa-alueista on saatu asiakastyössä erittäin hyviä tuloksia. Asiakkaat ovat myös ottaneet yhdistelevän oppimisen ajatuksen hyvin vastaan. Puharinen kertoo, että myös vaikuttavuuden tutkiminen ja raportointi nousevat FUSE™-oppimismallin myötä vahvasti osaksi asiakastyötä.

– Pyydämme jokaiselta verkkovalmennuksen suorittaneelta arvosanan valmennuksen vaikuttavuudesta ja hyödystä omaan työhön peilattuna. Lisäksi toteutamme asiakkaillemme vaikuttavuuskyselyitä kaikista verkkovalmennustemme teemoista. Niiden tulokset jaamme asiakkaille kvartaaleittain. Näitä tuloksia asiakas voi jakaa myös sisäisen viestinnän keinoin henkilöstölleen.

Lataa Academy of Brainin sisältökatalogi tästä

sisältökatalogi

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU