Academy of Brain ja How Violins Oy yhteistyöhön suomalaisen kulttuurielämän tukemiseksi - Academy of Brain
Sign up

Kulttuuriala on kriisissä, kun konsertit peruuntuvat ja kaikki lähitekeminen on jäissä. Tueksi tähän aikaan How Violins on lanseerannut OpePortaalin, joka on alusta opettajille ja oppilaille löytää toisensa maksuttomasti. Henkinen hyvinvointi on avainasemassa myös kulttuurialalla ja haluamme tarjota opettajille työkaluja myös mielen hyvinvointiin. Jokainen How Violinsin OpePortaaliin kirjautuva opettaja saa kahdeksi viikoksi ilmaiseksi käyttöönsä Academy of Brainin laadukkaat, käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvat verkkovalmennukset.

Haluamme tukea musiikinopettajia löytämään (etä)oppilaita. Monella on tällä hetkellä enemmän aikaa kuin ikinä ennen. Musiikki on paras mahdollinen keino rentoutua ja löytää iloa kaventuneeseen arkeen, mutta oppilaat eivät välttämättä löydä uuden harrastuksen pariin kotisohviltaan. Haluamme auttaa opettajia ja oppilaita löytämään toisensa, sanoo How Violinsin omistaja Guy How.

How Violins Oy:n toiminnan ydin on jousisoitinten myynnissä ja huollossa, mutta vuosien saatossa How Violinsista on tullut monipuolinen elämyspuoti, jonne tullaan rentoutumaan. Guy How on oivaltanut, että iso osa muusikoiden kanssa asioimisesta liittyy henkiseen hyvinvointiin. Muusikon työ on paineistettua ja myös pienten soittajien kehittymiseen vaikuttaa ennen kaikkea tunne ja soittamisen ilo. Tämän tietää Guy How, josta piti tulla ammattimuusikko, mutta päätyikin viulunrakentajaksi.

Yllättävän yleistä on myös soittamisen aloittaminen aikuisena. How Violinsin luetuin artikkeli on: Kuinka aloittaa viulunsoitto aikuisena. Moni on sen tehnyt, tuloksellisesti! Kokeilemaan uutta harrastusta pääsee myös edullisesti vuokraamalla soittimen, Guy kertoo.

Guy How tietää, että jokaisessa kohtaamisessa on tärkeää, että tuntee tulevansa nähdyksi ja kuulluksi.

Monesti ongelma soittimen kanssa saattaa liittyä stressaavaan tilanteeseen esim. koesoittoon. Silloin on soitintakin tärkeämpää kohdata ihminen, Guy toteaa.

Olemme tarjonneet musiikinopettajille mahdollisuuden tulla saamaan soitinoppia ja samalla tarjonneet coachingia. Tässä ajassa opettajia ei voi kutsua elämyspuotiin oppimaan, joten toteutamme tuen verkossa. Musiikinopettajille on rakennettu oma opintopolku Academy of Brain alustalle. Jokainen How Violinsin OpePortaaliin kirjautuva opettaja saa kahdeksi viikoksi ilmaiseksi käyttöönsä Academy of Brainin monipuoliset verkkovalmennukset. Haluamme tarjota avaimia esim. etäopettamiseen, itsensä johtamiseen, henkiseen hyvinvointiin ja oppilaiden tukemiseen tässä ajassa.

Academy of Brain näkee tässä mahdollisuuden tarjota omalta osaltaan tukea suomalaiselle kulttuurielämälle. Halusimme lähteä yhteistyöhön How Violins Oy:n kanssa, jossa tehdään asioita virkistävästi, toisia tukien ja luottaen tulevaan, sanoo Academy of Brainin toimitusjohtaja Toni Toivanen.

Lisäksi kollegani Hanna on How Violins -fani, hän naurahtaa.

Hannan poika soittaa viulua ja on How Violinsin asiakas. Näin ympyrä sulkeutuu.

Lisätietoa:
www.howviolins.fi

 

Academy of Brain - NPS

Kiitos luottamuksesta!

vuoden 2021 NPS-suositteluindeksimme oli 71!

Asiakkaidemme onnistuminen on meille tärkeää, ja siksi mittaammekin asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä ja asiakastyytyväisyyden kehittymistä Net Promoter Score -suositusidenksillä (NPS). Vuoden 2020 NPS indeksi oli 71 ja vuonna 2021 onnistuimme pitämään asiakkaat yhtä tyytyväisenä saaden tuloksesi taas erittäin hyvän – 71! Verrokkiyritysten NPS oli viime vuonna 37, joten Academy of Brain sijoittuu vertailussa parhaiden yhtiöiden joukkoon.

Sign up
LOGIN