Academy of Brain perusti asiantuntijaryhmän - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Academy of Brain on koonnut oman asiantuntijaryhmän. Säännöllisesti kokoontuvan ryhmän tarkoituksena on varmistaa, että verkkovalmennussisällöt perustuvat vahvaan asiantuntemukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen

Academy of Brainin valmennussisältöjä kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään asiakkaiden palautteen ja oppimistarpeiden pohjalta niin, että työelämän muutoksen vaatimat psykologiset taidot on otettu huomioon.

 Nyt koottu asiantuntijaryhmä vastaa sisältöjen ammatillisesta laadusta. Ryhmän jäsenet seuraavat aktiivisesti alan kansainvälistä tutkimusta ja esille nousevia teemoja. Ryhmän tehtävänä on myös varmistaa, että valmennukset tuotetaan palvelun käyttäjille ja asiakkaille hyödyllisistä aiheista.

 Academy of Brainin toimitusjohtaja Toni Toivanen kertoo, että asiantuntijaryhmän lähiajan tavoitteena on selkeyttää sisältöjen kehittämisen suuntaviivat seuraavalle vuodelle.

 Toivon, että verkkovalmennuksistamme on aidosti apua nopeasti muuttuvassa työelämässä. Academy of Brainille on erittäin tärkeää, että tuotamme relevanttia ja tieteellisesti validia sisältöä Soft Skills -taitojen kehittämiseen, hän sanoo.

Ryhmä koostuu alan huippuammattilaisista

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, jolla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus työelämän muutoksesta ja psykologisten taitojen valmentamisesta. Hänen mielestään yksi erittäin tärkeä teema on aikuisten oppiminen ja psykologinen kasvu.

– Työelämä vaatii yhä enemmän kypsien aikuisten viisautta ja yhteistyötaitoja. Miten tätä kehitetään? Mitä ratkaisuja verkkovalmennus voisi tähän tuoda?

Jarmo Manner on kauppatieteiden maisteri, organisaatiokonsultti ja johdon valmentaja. Hänellä on 15 vuoden johtamiskokemus sekä 20 vuoden kokemus yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden kehittämisestä. Hän näkee, että ryhmä mahdollistaa uusimman tutkimustiedon jakamisen ja soveltamisen niin yksilöiden kuin organisaatioidenkin oppimiseen sekä jatkuvaan kehitykseen.

– Samalla pystymme etsimään uusia tapoja tukea yksilöiden ammatillista ja psykologista kehittymistä monikanavaoppimisessa.

Minna Huotilainen työskentelee Helsingin yliopistossa kasvatustieteen professorina sekä tutkii muistia ja oppimista CICERO-verkostossa aivotutkimusmenetelmillä. Lisäksi hän johtaa kansainvälistä Changing Education -maisteriohjelmaa. Huotilainen on palkittu tieteellisen tiedon joustavasta ja nopeasta viemisestä suoraan työelämän käyttöön mm. kirjoissaan Aivot työssä ja Uuden ajan muistikirja.

– Suomalaisen työelämän suuri vahvuus on hyvin koulutettu työvoima. Tällä en tarkoita pelkästään tutkintoja, vaan uuden tiedon jatkuvaa hankkimista. Academy of Brain on yksi näistä laadukkaista, tutkimustietoon pohjaavista koulutuksen tarjoajista, ja siinä on ilo olla mukana, Huotilainen summaa.

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU