Kahvikupin hinnalla, ympäristöä säästäen - Academy of Brain
Sign up


VERKKOVALMENNUKSET KASVATTAVAT KOKO AJAN SUOSIOTAAN HENKILÖSTÖN OSAAMISEN KEHITTÄMISESSÄ. ACADEMY OF BRAININ VALMENNUKSET OVAT KUSTANNUSTEHOKAS JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN TAPA KOULUTTAA JA PEREHDYTTÄÄ HENKILÖSTÖÄ UUSIIN ASIOIHIN. LUE 10 HYVÄÄ SYYTÄ MIKSI VALITA ETÄVALMENNUS

1.                   Merkittävä vähennys yrityksen hiilidioksidipäästöissä

Liikenteen osuus Suomen kaikista hiilidioksidipäästöistä on noin viidesosa. Kun yritys kouluttaa henkilöstöään verkkovalmennuksin, jää moni turha ajokilometri ajamatta.

Esimerkki: Jos yritys lähettää 100 asiantuntijaansa 10 kilometrin etäisyydellä olevaan koulutukseen neljä kertaa vuodessa, ajomatkaa kertyy edestakaisilla matkoilla 8 000 km. Vaikka työntekijät kulkisivat kahden hengen kimppakyydillä, kilometrejä kertyy silti 4 000. Henkilöautojen keskimääräisen CO2-päästön ollessa 157,6 g/km, koulutusmatkoihin käytetyt hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin 630,4 kiloa vuodessa.

2.                   Koulutusta kahvikupin hinnalla

Academy of Brainin valmennustunnusten vuosihinta on alkaen 29 euroa henkilöltä. Koulutuskokonaisuutemme onkin erittäin edullinen verrattuna perinteisen läsnäoloa vaativan koulutuksen kustannuksiin, jossa hintaa nostavat myös matkakulut ja päivärahat. Saat siis henkilöstösi koulutettua kahvikupin päivähinnalla.

3.                   Käytä henkilöstösi aika hyödyllisemmin

Kun koulutussisältö on heti saatavilla, aikaa ei kulu matkustukseen ja majoittumiseen. Näin henkilöstöllesi jää enemmän aikaa työntekoon.

4.                   Voit unohtaa aikarajoitteet

Jokainen voi kehittää osaamistaan omalla tahdillaan: välipalaksi sopii Quick fix -video, tai pitkä junamatka on helppo hyödyntää suorittamalla laajempi verkkokurssi. Academy of Brainin verkkovalmennukset ovat siellä missä sinäkin!

5.                   Oppiminen on tehokkaampaa

Verkkokurssi on usein tiivistetty versio perinteisestä opetuksesta, joten saman asian voi oppia aikaa säästäen.

6.                   Tietokone, tabletti tai kännykkä: valinta on vapaa

Meidän valmennuksiamme voi käyttää tietokoneen lisäksi kätevästi myös tabletilla tai kännykällä.

7.                   Oppimista voi seurata yhdessä paikassa

Voit nähdä yhdellä vilkaisulla, mitä Academy of Brainin valmennuksia olet jo suorittanut. Jokaisesta suoritetusta kurssista saa myös todistuksen.

8.                   Huippuvalmentajat saatavilla koska vain

Me olemme keränneet henkilöstösi käyttöön kattauksen huippuammattilaisten tekemiä verkkovalmennuksia, jotka olisi vaikea saavuttaa perinteisellä koulutusmallilla.

9.                   Opiskele yhdessä tiimin kanssa

Verkkovalmennuksemme ovat oivaa sisältöä tiimipalaverin höysteeksi: esimies voi virkistää tiimiään vaikkapa Quick fix -videovalmennuksilla, joissa sisältö on tiivistetty nopeasti katsottaviksi videoiksi.

10.                 Jatka, kun sinulle sopii

Voit palata verkkovalmennukseen koska tahansa uudelleen: materiaalit löytyvät aina samasta paikasta. Valmennuksen voi myös keskeyttää kiireen yllättäessä, ja palata samaan kohtaan kun aikaa taas löytyy.


Sign up
LOGIN