Vaasan yliopisto – AOB-lisenssi - Academy of Brain
Varaa demo
Lataa Sisältökatalogi

Verkkovalmennuksia Vaasan yliopiston henkilöstölle

Osana Vaasan yliopiston työhyvinvointitoimintaa saat nyt Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun vuodeksi aivan omaan käyttöösi. Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen.

Vaasan yliopistolle on rakennettu palveluun ihan oma opintopolku: Yhteisöllisyys hybridi- / monipaikkaisessa työssä Vaasan yliopistolla. Opintopolku sisältää erilliset osiot sekä henkilöstölle että esihenkilöille. Sisältö tarjoaa tiiminvetäjille myös eväitä verkkovalmennusten hyödyntämiseen yhdessä tiimin kanssa sekä yhteisen keskustelun fasilitointiin.

Tilaa tunnukset

Mitä hyötyä tästä on minulle?

  • Kehität taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi – sekä arjessa että töissä. AOB-verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen.
  • Tutkimuksen mukaan psykologiset ihmistaidot ovat työelämän tärkeimpiä taitoja, joita sinulla voi olla tulevaisuudessa, koska niitä ei voi suorittaa koneilla. Johtajuus, itsejohtajuus, innovatiivisuus ja vuorovaikutus ovat tärkeimpiä teemoja, joita kannustamme kehittämään! 
  • Syvennät ymmärrystäsi hybridityön aiheuttamista haasteista ja mahdollisuuksista oman työn johtamiseen. 
  • Saat keinoja vahvistaa yhteistyön laatua hajautetussa työssä, yhteisöllisyyttä rakentavan vuorovaikutuksen keinoin. 
  • Opit uusia työtapoja joilla sinä ja tiimisi pystytte toimimaan ketterästi hybridityössä ja muutosten keskellä, sekä viemään asioita tehokkaasti eteenpäin.  
  • Saat tarvittavat työkalut muuttaa konfliktit ja vaikeat tilanteet oppivaksi pohdinnaksi.
  • Opit valmentavan johtamisen perusperiaatteet.
  • Kehityt fasilitaattorina!

Voit lunastaa jäsenyyden itsellesi alta. Et sitoudu mihinkään ja jäsenyys katkeaa automaattisesti 12kk kuluttua.

Lunasta tunnuksesi

Syötä tähän erikseen saamasi Vaasan yliopiston alennuskoodi ja saat jäsenyyden veloituksetta! Käytäthän uwasa.fi-päätteistä osoitetta. Kiitos!

ACADEMY OF BRAIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 02.02.2021

Yli 110 asiakasorganisaatiota käyttävät valmennuksiamme.
Tilaa tunnukset
KIRJAUDU