Turun yliopisto – hyvinvoinnin tukena verkkovalmennukset - Academy of Brain

Turun yliopisto – hyvinvoinnin tukena verkkovalmennukset

Osana Turun yliopiston hyvinvointitoimintaa tarjoamme Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun omaan käyttöön 6 kk ajaksi. 50 ensimmäistä mahtuu mukaan, lunasta lisenssisi lomakkeessa tässä alla!

Academy of Brain muuttaa mielesi käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvien verkkovalmennusten avulla. Opi kanssamme palautumaan ja keskittymään sekä paranna vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla.

Academy of Brainin sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Kehitämme taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi – sekä arjessa että töissä. Löydät palvelusta kymmeniä verkkovalmennuksia itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen suomeksi ja englanniksi – satoja videoita ja harjoitteita käytössäsi juuri silloin, kun sinulla on paras hetki opiskella. Academy of Brainin verkkovalmennukset tekevät oppimisesta helppoa ja joustavaa, sillä voit itse päättää, milloin, miten ja mitä haluat oppia. Mobiilissa tai läppärillä. Tee niin kuin itse haluat. 

Asiantuntijaryhmämme on sinua varten ja vastaa valmennusten laadusta. Ryhmän jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Voit lunastaa itsellesi tästä lisenssin, joka on voimassa 31.7.2021 saakka. 

Syötä tähän erikseen saamasi Turun yliopiston koodi saadaksesi lisenssin veloituksetta. 

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”55151″ discount_code=”Wellbeing_Turku” discount_percent=”100″]

 

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU