Verkkovalmennukset SSAB:lla - Academy of Brain

Johda itseä ja muita hyvin! – verkkovalmennuspalvelu SSAB:n esimiehille

SSAB tarjoaa esimiehille Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun omaan käyttöön. Lunasta lisenssisi lomakkeessa tässä alla!

Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Verkkovalmennukset toimivat mainiosti myös mobiilisti – satoja videoita ja harjoituksia käytössäsi juuri silloin, kun sinulla on paras hetki opiskella! Sinulla on Netflix-mallilla kaikki palvelun sisällöt vapaasti käytössäsi suomeksi ja englanniksi.

Verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Johda itseä ja muita hyvin – SSAB:n esimiesten opintopolku

Tämä opintopolku on kehitetty Sinulle tärkeän esimiesroolisi tueksi. Keskitymme sekä itseohjautuvuuden kehittämiseen omien ajattelumallien kehittämisen kautta että tämän päivän tärkeimpien esimiestaitojen kehittämiseen.

Olosuhteita voi olla vaikea muuttaa, mutta omaa mieltään voi muuttaa aina. Itsensä kehittämisen ytimessä on itsereflektio – kyky pysähtyä ja esittää itselleen olennaisia kysymyksiä. Miten Sinä voit kehittää omaa ajatteluasi, miten suhtaudut arjen ristiriitoihin ja otat vastuuta toiminnastasi esimiehenä? Kehitämme nyt taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi – sekä arjessa että töissä.

Esimiehen tärkein tehtävä on mahdollistaa työntekijöiden onnistuminen työssä, löytämään oma potentiaalinsa. SSAB:n esimiesten opintopolkuun on koottuna tämän päivän työelämän tärkeimmät näkökulmat ja käytännön taidot parempaan ihmisten johtamiseen:

  • Valmentava johtaminen
  • Muutos haltuun – Kehitä paineensietokykyä
  • Onnistu etätyön johtamisessa
  • Ajankäytön hallinta
  • Näin ratkaiset konfliktit 

Opintopolun sisällön lisäksi kaikki Academy of Brainin sisällöt ovat vapaasti käytössäsi 12kk ajan; kymmeniä valmennuksia sisältäen satoja videoita ja harjoituksia. Voit lunastaa jäsenyyden itsellesi tästä. Et sitoudu mihinkään ja jäsenyys katkeaa automaattisesti 12kk kuluttua.

Lunasta tässä henkilökohtainen lisenssisi syöttämällä kirjautumiskoodi (olet saanut koodin sivun linkin yhteydessä SSAB:lta). HUOM: Jos kirjautumisessa on ongelmia, laita viestiä osoitteeseen [email protected].

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”45313″ discount_code=”SSABesimies” discount_percent=”100″]

 

AOB Tietosuojakäytäntö:

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU