The Siili Brain Train! - Academy of Brain


HUIPPUVALMENTAJAT KÄYTÖSSÄSI JOUSTAVASTI MATKAPUHELIMESSA

Moikka Siili! Jatkuva oppiminen on meille siileille elintärkeää, ja kun tulee hyvinvointiin, niin haluamme antaa sinulle kaikki mahdolliset työkalut.

Siileillä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Academy of Brainin verkkovalmennuksiin vuoden jäsenyydellä – joten treenaa aivojasi nyt loistokuntoon!

Jäsenenä sinulla on vapaasti käytössäsi kymmeniä verkkovalmennuksia oman hyvinvoinnin, itsensä johtamisen ja työelämätaitojen kehittämiseen. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen.  Academy of Brainin verkkovalmennukset sisältävät satoja videoita, harjoitteita, kartoituksia ja tekstisisältöjä. Opi joustavasti juuri silloin kun sinulle sopii! 

Academy of Brainin verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

FORWARD – Tukea arjen ja etätyön muutokseen

Haluamme tarjota koronaviruksen aiheuttaman muuttuneen arjen keskelle hyvinvointiasi tukevan verkkovalmennuskokonaisuuden. FORWARD – Tukea arjen ja etätyön muutokseen- opintopolussa pääset huippuasiantuntijoiden johdolla parantamaan omaa unta, palautumista, arjen mielenhallintaa, muutoskyvykkyyttä sekä vuorovaikutustaitoja digitaalisissa viestimissä.

Let’s Train your Brain – Join the Siili BrainTrain! 

Voit lunastaa jäsenyyden itsellesi tästä. Et sitoudu mihinkään ja jäsenyys katkeaa automaattisesti 12kk kuluttua.

Syötä alle erikseen saamasi Siilin alennuskoodi ja saat jäsenyyden veloituksetta!

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”11385″ discount_code=”SiiliALE” discount_percent=”100″]

 

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU