Verkkovalmennuksia oman hyvinvoinnin tueksi Nesteellä - Academy of Brain

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan Academy of Brain verkkovalmennusta 4kk lisenssillä osana Nesteen pilottia.

Rajattu osallistujamäärä pääsee mukaan Nesteen tarjoamaan pilottiin – ole nopea ja varaa paikkasi!

Academy of Brainin verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Academy of Brainin verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Parasta verkkovalmennuksissa on se, että voit valita ajan ja paikan omalle hyvinvoinnillesi. Verkkovalmennukset toimivat mainiosti myös mobiilisti.

NEWME – Löydä potentiaalisi!

Academy of Brainin asiantuntijat ovat luoneet Sinulle palveluun oman NEWME-ohjelman, jonka tavoite on syventää ymmärrystäsi itsensä johtamisen perusperiaatteista; palautuminen, stressinhallinta, paineensieto, työn merkityksellisyys, keskittymiskyky ja mindset. Ohjelma sisältää yhteensä 57 videota (keskimääräinen kesto 5min) ja 59 harjoitusta.

Saat käyttöösi NEWME-opintopolun lisäksi myös seuraavat valmennukset ja paljon muuta:

Sinulla on kaikki palvelun sisällöt vapaasti käytössäsi suomeksi tai englanniksi. Voit lunastaa verkkovalmennuspalvelun itsellesi tästä. Et sitoudu mihinkään ja tunnuksesi katkeaa automaattisesti 4kk kuluttua.

Academy of Brain -verkkovalmennuksia voi tämän pilotin aikana tehdä työajalla. Voit merkitä suoritetut koulutukset jälkikäteen Hugoon (Oppiminen -> Opintohistoria -> lisää -> Ulkoinen tapahtuma. Voit käyttää kuvauksena kurssin nimeä tai laittaa ”Academy of Brain -verkkovalmennus”, jos et halua tarkemmin määritellä jokaista suorittamaasi osa-aluetta).

Syötä tähän erikseen saamasi Nesteen alennuskoodi ja saat palvelun veloituksetta! Olet saanut koodin AlvinOnelta sähköpostitse täytettyäsi terveyskyselyn.

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”37228″ discount_code=”Neste-wellbeing” discount_percent=”100″ lang=”en”]

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU