Academy of Brain laajentaa ulkomaille - Spinverse ja Gorilla Capital osakkaiksi - Academy of Brain
Sign up

Lehdistötiedote 30.1.2019

Koulutusyhtiö Academy Of Brain laajentaa toimintaansa kansainväliseksi. Innovaatiokonsulttiyhtiö Spinversen ja pääomasijoitusyhtiö Gorilla Capital sijoittavat aiemmin toimivan johdon omistamaan yritykseen. Academy of Brainin hallitukseen nousee kaksi uutta jäsentä – useiden suurten yritysten (Nokia, Outokumpu, Huhtamäki) hr-johtajana työskennellyt Pii Kotilainen ja Spinversen edustaja.

”Olemme tarkastelleet koulutusmarkkinaa kansainvälisesti ja havainneet tilanteen hyvin samanlaiseksi kuin Suomessa. Ihmiset kaipaavat joustavaa koulutusta vuorovaikutukseen, itsensä sekä muiden johtamiseen ja motivointiin. Laadukasta ja vakavasti otettavaa poikkitieteellistä koulutusta on melko vähän tarjolla, joten laajennamme omaa toimintaamme kansainväliseksi”, Academy of Brainin toimitusjohtaja Toni Toivanen kertoo.

”Robotisaatio uhkaa valmistavan teollisuuden työpaikkoja ja tekoäly tietotyötä. Ihminen pärjää kilpailussa paremmilla ihmissuhdetaidoilla, joten niiden kehitystarve vain kasvaa tulevaisuudessa”, Spinversen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Koponen sanoo.

Academy of Brainin koulutukset ovat kiinnostaneet Suomessa erityisesti yrityksiä, joissa työ on murroksessa tai automatisoituu vauhdilla. Työntekijöiden rooli ja heiltä vaadittavat taidot muuttuvat.

”Nyt on käynnissä suuri muutos, jossa ihmiset tarvitsevat uudenlaisia taitoja johtamiseen, motivointiin ja paineenhallintaan. Academy of Brainin koulutustarjonta on noussut aallonharjalle, joten nyt on oikea hetki tukea heidän laajentumistaan ulkomaille”, Gorilla Capitalin Petri Lehmuskoski sanoo.

Academy of Brain tarjoaa erityisesti verkkovalmennuksia. Verkkovalmennukset ovat yleistyneet rajusti koulutuksessa, koska niihin osallistuminen on perinteistä luokkaopetusta joustavampaa ja merkittävästi kustannustehokkaampaa. Niihin voi osallistua ajasta ja paikasta riippumatta.

”Ihmiset käyttävät mieluusti aikansa johonkin kiinnostavaan tai kehittävään, kuten kuuntelevat podcasteja, äänikirjoja sekä verkkovalmennuksia. Perinteinen luokkahuonevalmennus kiinnostaa jatkuvasti vähemmän”, Toivanen toteaa.

Academy of Brain tuottaa uutta materiaalia jatkossa suomeksi ja englanniksi.

”Aloitamme englannin kielestä, sillä on suurin tarve markkinassa. Tavoitamme englanninkielisellä versiolla hyvin suuren osan kohdemarkkinastamme”, Toivanen sanoo.


Academy of Brain kehittää työelämän ihmistaitoja verkkovalmennuksilla. Yhtiön koulutukset auttavat keskittymään ja palautumaan tehokkaammin. Ne parantavat vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Academy of Brainin asiantuntijat yhdistävät valmennuksissaan aivotutkimusta, psykologiaa ja johtamisoppeja poikkitieteellisesti. Academy of Brainin asiakkaita ovat eri toimialojen johtavat yritykset, yliopistot ja ammattikorkeakoulut.


Lisätietoja:

Toni Toivanen, toimitusjohtaja

+358 40 5314647

[email protected]

Sign up
LOGIN