Verkkovalmennukset IBM:llä - Academy of Brain

Osana IBM:n hyvinvointitoimintaa tarjoamme halukkaille Academy of Brain -verkkovalmennuspalvelun omaan käyttöön. Lunasta lisenssisi lomakkeessa tässä alla!

Verkkovalmennukset kehittävät tärkeimpiä työelämätaitoja, hyvinvointia ja itsensä johtamista. Sisällöt keskittyvät psykologisten taitojen (soft skills) kehittämiseen. Verkkovalmennukset toimivat mainiosti myös mobiilisti – satoja videoita ja harjoituksia käytössäsi juuri silloin, kun sinulla on paras hetki opiskella! Sinulla on Netflix-mallilla kaikki palvelun sisällöt vapaasti käytössäsi suomeksi ja englanniksi.

Verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

FORWARD – Tukea arjen ja etätyön muutokseen

Haluamme tarjota koronaviruksen aiheuttaman mullistuneen arjen keskelle erityisesti hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevan opintopolun. FORWARD- Tukea arjen ja etätyön muutokseen– opintopolussa pääset huippuasiantuntijoiden johdolla parantamaan omaa unta, palautumista, arjen mielenhallintaa, muutoskyvykkyyttä sekä vuorovaikutustaitoja digitaalisissa viestimissä. 

Voit lunastaa jäsenyyden itsellesi tästä. Et sitoudu mihinkään ja jäsenyys katkeaa automaattisesti 12kk kuluttua.

Syötä tähän erikseen saamasi IBM:n alennuskoodi ja saat jäsenyyden veloituksetta! 

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”41226″ discount_code=”IBM-wellbeing” discount_percent=”100″]

 

Ottamalla palvelun käyttöön hyväksyn, että palveluntarjoaja Academy of Brain luovuttaa nimilistan käyttäjistä  IBM Finland/ Työhyvinvointipalvelulle laskutusta varten. Hyväksyt tämän tietosuojakäytännön:

 

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU