Helsingin yliopiston verkkovalmennukset - Academy of Brain
 
Täytä henkilötietosi ja syötä tähän Helsingin yliopistosta saamasi rekisteröitymiskoodi, ja saat 14 kuukauden jäsenyyden maksutta!

Jäsenenä sinulla on vapaasti käytössäsi Academy of Brainin verkkovalmennukset parempaan työhön ja arkeen – hyvinvoinnin, työelämätaitojen ja itsensä johtamisen kehittämiseen. Tunnukset ovat henkilökohtaiset ja tietojasi säilytetään luottamuksella.

Academy of Brainin verkkovalmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

Aloita opintosi koulutuksesta, johon olet ilmoittautunut Suffelissa tai joka on ilmoitettu osaksi jotakin yliopistolla käymääsi koulutusta. Tämän jälkeen voit jatkaa opintojasi vapaasti muihin tarjolla oleviin koulutuksiin.

[paytrail_payment price=”129″ team_id=”22838″ discount_code=”UH-discount-19-20″ discount_percent=”100″]

 

Lue tietosuojakäytännöstä täältä:

Tietosuojakäytäntö-02.02.2021Lataa
 

Jos sinulla on kysyttävää HY:n tarjoamiin koulutuksiin ilmoittautumisista, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU