Palveluhinnoittelumme uudistui: selkeä malli tarjoaa vaihtoehtoja - Academy of Brain
Testaa ilmaiseksi

Academy of Brain uudisti palveluhinnoitteluaan. Loimme selkeytetyn hinnoittelumallin, jonka avulla asiakas pääsee valitsemaan yhteistyölle sopivimman laajuuden.

Academy of Brainin tarjoamat palvelut tuottavat verkkovalmennusten tueksi lisäarvoa asiakkuuden jokaisessa vaiheessa. Customer Success Manager Hanna Puharinen kertoo, että palveluhinnoittelun uudistamisen tavoitteena on paitsi selkeyttää hinnoittelua, myös tuoda uusi Mielimatkalla-kokonaisuus selkeäksi osaksi CSM-yhteistyötä. 

– Academy of Brain on tähänkin saakka tehnyt asiakkailleen aktiivisesti oppimismuotoilua ja tarjonnut elementtejä valmennustarjontaan liittyvän viestinnän tueksi, ja jatkamme tätä palvelua aktiivisesti myös jatkossa. Tarjolla on nyt entistä enemmän valmista materiaalia oppimisen tueksi. Räätälöimme valmennustarjonnasta asiakkaille sopivia kokonaisuuksia, sekä tarjoamme tukea niin yhteistoiminnalliseen oppimiseen kuin innostavaan viestintään, hän toteaa.

Puharinen kertoo, että suurin osa asiakkaista ottaa Academy of Brainin tarjoaman oppimismuotoilun tuen ilolla vastaan. Tämän myötä palveluja onkin lähdetty kehittämään entisestään tukemaan asiakkaiden henkilöstön oppimista mahdollisimman hyvin. 

– Haluamme olla täyden palvelun talo. Meidän tavoitteemme on tarjota sopivin tapa yhteistyölle: jos asiakas kokee, että he pystyvät tukemaan itse oman henkilöstönsä oppimista riittävästi, he voivat valita kevyemmän mallin. Toisaalta yhteistyö voi olla hyvinkin tiivistä, Puharinen kiteyttää. 

Uutta: Mielimatkalla-kokonaisuus


Uusi Mielimatkalla-kokonaisuus on kattava paketti verkkovalmennusten tueksi. Pakettiin kuuluu 15 opintopolkua. Tästä kattavasta kokonaisuudesta asiakkaan on helppo löytää henkilöstön tarpeisiin parhaiten sopivat opintopolut. Academy of Brain tarjoaa myös tukea sopivimman kokonaisuuden räätälöintiin. Mielimatkalla-materiaalit kuuluvat palveluhinnoittelun Premium-pakettiin. 

– Lisäksi kokonaisuus sisältää innostavaa viestintää aktivoimaan ja sitouttamaan käyttäjiä, sisältöjä yrityksen strategisiin tarpeisiin, yhteistoiminnallista oppimista, soveltamista käytännön työhön, sekä tukea ajankäyttöön. Vuosisuunnitelma jaksottaa oppimista ja luo raamit kokonaisuudelle, Puharinen kertoo. 

Sisältöasiakkaille kolme hinnoittelutasoa:


Jos asiakkaalla on käytössään oma oppimisympäristö, sinne voidaan sulauttaa valitut Academy of Brainin verkkovalmennukset ja opintopolut. Sisältöasiakkaiden palveluhinnoittelu jakautuu kolmelle tasolle: 

  1. Free-tasolla asiakkaalle toimitetaan valitut verkkovalmennusissällöt SCORM-paketteina. Lisäpalveluita, kuten teknistä tukea tai apua esimerkiksi viestinnän ja räätälöinnin tueksi tarjotaan tarpeen mukaan lisähinnalla. 

  2. Basic-taso sisältää valmennusmateriaalien lisäksi startti- ja status check -palaverin, Kick off -uutiskirjeen, Academy of Brainin oppaat oppimisen tueksi, materiaalia ja inspiraatiota viestintään, sekä teknisen tuen. 

  3. Premium-tasolla starttipalaveri on pidempi, ja status check -palavereita on kolme. Valmennusten ja oppaiden lisäksi asiakkaan käytössä on kattava Mielimatkalla-materiaali, sekä FUSE™-oppimismallin yhteistoiminnallisen oppimisen elementit, sekä materiaalia ja inspiraatiota viestintään. 

Kaikkien asiakkaiden saatavilla on myös erilliseen hintaan Kick off -webinaari, sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt opintopolut. 

Katso palveluhinnat tästä

Lisenssiasiakkaille kaksi hinnoittelutasoa:


Academy of Brainin oppimisympäristöä käyttävien asiakkaiden verkkovalmennuslisenssien hinta määräytyy hankittavien lisenssien määrän perusteella. Palveluhinnoittelussa on kaksi tasoa: 

  • Basic-tasolla palveluun kuuluu Startti-palaveri, kick off -uutiskirje, kaksi status check -palaveria, kaksi raporttia ja aktivointiviestiä sekä aktivointipalvelu, joka sisältää kuukausittaisen uutiskirjeen ja muistutuksia. Lisäksi asiakkaan käytössä on Academy of Brainin oppaat.

  • Premium-tasolla yhteistyö on tiivistä. Startti-palaveri on kattavampi, ja status check -palavereita on neljä. Vuoden aikana asiakkaalle toimitetaan lisäksi 4 raporttia aktivointiviesteineen. Hintaan sisältyy myös aktivointipalvelu, joka sisältää kuukausittaisen uutiskirjeen, sekä aktivoivia muistutuksia valmennusten käyttäjille. Valmennusten, kuukausikirjeiden ja oppaiden lisäksi asiakkaan käytössä on myös kattava Mielimatkalla-materiaali sekä FUSE™-oppimismallin yhteistoiminnallisen oppimisen elementit. 

Kaikkien asiakkaiden saatavilla on myös erilliseen hintaan Kick off -webinaari, sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt opintopolut. 

Katso palveluhinnat tästä

Haluatko kuulla lisää? Valitaan yhdessä yrityksellenne paras yhteistyön malli!

Ota yhteyttä

EN FI

Tilaa tunnukset
KIRJAUDU